Nvidia a lansat astăzi versiunea 6.0 a software-ului său pentru Shield TV, care aduce împreună Google Assistant. Inițial anunțat la CES în ianuarie, asistentul Google pe Nvidia Shield permite controlul mișcării libere a redării media, a căutării vocale și a controlului domiciliului inteligent. Shield TV este primul dispozitiv Android TV, pentru a obține experiența completă a Asistentului Google. Google spune că va veni și pe televizoare Sony Bravia cu Android TV în lunile următoare.

Asistentul Google pe Shield poate suna foarte asemănător cu Google Voice Search, disponibil în versiuni anterioare, însă a fost îmbunătățit cu un design vizual mai curat și cu mai multe capabilități. Nvidia spune că, în afară de o mulțime de funcții, cum ar fi cronometrele, alarmele și apelurile telefonice, asistentul de pe Shield TV poate face tot ce poate face în Google Home.

Pentru controlul mass-media, Asistentul Google poate difuza audio în pagina de pornire Google sau în alte difuzoare Google Cast. Poate fi folosit pentru a reda, a întrerupe, a sări, a redirecționa rapid sau a ajusta volumul în timp ce viziona ceva. De asemenea, are o integrare profundă în cadrul aplicațiilor, astfel încât poate să conțină conținut direct din Netflix, HBO și altele.

Avantajul pe care Asistentul îl are pe televizor într-o locuință Google este că, în plus față de feedback-ul audio, răspunsurile pot fi afișate pe un ecran mare. O solicitare pentru un raport meteorologic va fi însoțită de o prognoză vizuală de cinci zile, în timp ce întrebarea a ceea ce este pe ordinea de zi poate afișa întâlnirile din calendar chiar pe ecranul televizorului.

Este foarte asemănător cu modul în care Google Assistant funcționează pe un telefon, unde poate afișa mai multe informații și sugestii de urmărire. Poate controla obiecte inteligente de acasă, cum ar fi lumini sau termostate care funcționează cu Asistentul Google.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts