Compania de electronice de uz casnic, iBall, a lansat marți o noua tableta numita Slide Brace-XJ la 1.200 de lei. Aceasta va fi disponibil într-o săptămână de la piețele online, într-o variantă de culori de Aur Bronz.

Tableta iBall Slide Brace-XJ prezintă un afișaj IPS HD de 10,1 inchi, în afară, are o cameră frontală de 5 megapixeli și o cameră din spate de 8 megapixeli cu bliț LED. Aceasta găzduiește o baterie de 7800 mAh, destinată să furnizeze până la 12 ore de lucru. Tableta acceptă conectivitate 4G VoLTE, cu slotul pentru cartelă Micro-SIM și apeluri vocale.

“Extindem limitele fiecărui aspect, la iBall. Și pentru a susține semnătura noastră de excelență, am venit să îmbrățișăm viitorul tabletelor cu iBall Slide Brace-XJ, fie că este vorba despre camera de fotografiat, ecran, procesor sau sistemul în sine. Cresterea pretului puternic si a caracteristicilor impecabile este ceea ce consta din aceasta. Asa ca, conectati-va mai repede, mai bine si mai mult ca niciodata cu teribilul iBall Slide Brace-XJ “

Tableta iBall Slide Brace-XJ este alimentată de un procesor octa-core de 1,3 GHz cuplat cu memorie RAM de 3 GB. Stocarea de 32 GB încorporată poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 64 GB). Aceasta ruleaza Android 7.0 Nougat. Tableta vine, de asemenea, cu furnizarea portului Micro-HDMI, și are un port de încărcare DC. De asemenea, tableta suporta un kickstand flexibil.

Tableta Slide Brace-XJ prezintă, de asemenea, utilizarea difuzoarelor cu două canale. iBall spune că tableta acceptă 22 de limbi regionale pentru citire și scriere, cu tastatură multilingvă.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.