După o săptămână de teatru, Blizzard a dezvăluit noul erou Overwatch Brigitte. Ea este un personaj de clasă de sprijin care are un ciocan și un scut. În plus, Blizzard a lăsat mai multe detalii despre lover-ul Overwatch, afirmând că este fiica lui Torbjorn și este regina lui Reinhardt. Ambii sunt eroii populari de overwatch care se concentrează pe rolurile de apărare și tancuri.

Intrarea lui Brigitte in Overwatch ii urmează pe Moira, Doomfist, Orisa, Sombra și Ana. Ea este un personaj de clasă de susținere și a 27-a adăugare la lista tot mai mare de eroi a jocului.

Ca Brigitte, avand multe responsabilități, dintre care cea mai importanta a fost menținerea armurii lui Crusader a lui Reinhardt (design pe care era familiarizat cu versiunea curentă proiectată de tatăl ei). Dar, din ce în ce mai mult, a găsit-o si avea grijă de Reinhardt însuși, încercând să-l protejeze de over-entuziasmul lui, chiar dacă trupul său se desprinde de ani de luptă “, scrie blogul Brigitte pe site-ul Overwatch. Abilitățile ei sunt cele de mai jos.

Abilitatile lui Brighitte
Aruncare cu rachete: Arma de corp a lui Brigitte are o gamă extinsă, permițându-i să lovească mai mulți dușmani cu o singură racheta.

Pachet de reparații: Brigitte aruncă un pachet de reparații care poate vindeca un aliat. Orice vindecare asupra sănătății maxime a acelui aliat le oferă armuri în schimb.

Împușcături biciuite: Brigitte își aruncă bastonul pe o distanță lungă, care dăunează și bate un inamic departe de ea.

Barieră de protecție: Brigitte folosește o barieră frontală pentru a absorbi o cantitate limitată de daune.

Ecranul de protecție: Odată ce scutul său de barieră este pus în funcțiune, Brigitte se poate bate înainte pentru a uimi un inamic.

Raliul (capacitatea maximă): Brigitte se mișcă mai repede și oferă tuturor aliaților apropiați armuri care durează până când sunt îndepărtați de daune.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.