Sony a dezvăluit că PS Plus – serviciul său de abonament care permite utilizatorilor să joace jocuri multiplayer online, precum și jocuri de acces în fiecare lună – nu va mai include jocurile PS3 și PS Vita din linia sa de până la 8 martie 2019. Compania a dezvaluit în știri in timp ce anunta gama de jocuri pentru PS Plus pentru luna martie.

“De asemenea, avem o actualizare importantă a serviciului. Începând cu anul viitor, pe 8 martie 2019, gama de jocuri lunare PS Plus se va concentra pe titlurile PS4 și nu va mai include titlurile PlayStation 3 și PlayStation Vita. Acest lucru nu va afecta jocurile pe care le-ați descărcat deja sau le veți descărca înainte de 8 martie 2019. Aceste jocuri vor mai face parte din biblioteca de jocuri PS Plus atâta timp cât rămâneți membru. Jocul dvs. salvează și alte beneficii ale PS Plus care vor rămâne aceleași – singura schimbare este că noile jocuri PS3 și PS Vita vor fi adăugate la gama lunară a jocurilor PS Plus dincolo de 8 martie 2019 “, a declarat James Hallahan Senior Product Marketing Manager, PlayStation Plus de la Sony. Hallahan a afirmat că PS4 este locul în care majoritatea audienței Sony se află în prezent.

“Mulți dintre fanii noștri joacă pe platforma PS4, iar numarul de case din intreaga lume in care se afla un PS4 se mareste din ce in ce mai mult. Vom continua să acordați prioritate beneficiilor pe care le primiți prin intermediul calității de membru PS Plus, cum ar fi jocurile multiplayer online, jocurile de economisire online, jocurile lunare PS4 și reducerile exclusive ale magazinului PS în cadrul conținutului și serviciilor de rețea. Vă reamintim că, dacă nu doriți să vă continuați abonamentul, vă rugăm să vă asigurați că ați anulat opțiunea de reînnoire automată în setările contului dvs. înainte de 8 martie 2019 “, a scris el.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.