Google a declarat luni că aplicația Files Go este acum disponibilă în limba Odia. Files Go este un manager de stocare care îi ajută pe utilizatori să-și elibereze spațiul pe telefoane, să găsească mai repede fișierele și să le partajeze offline cu ceilalți. Aplicația a fost lansată cu sprijin pentru limbile indiene, inclusiv hindi, bengali, gujarati, kanannada, marathi, malayalam, punjabi, tamil, telugu și urdu.

“Utilizatorii de smartphone cu capacități de stocare a datelor de până la 4GB încearcă adesea să păstreze spațiul de stocare de pe telefoanele lor și trebuie să aleagă în mod constant între ceea ce trebuie păstrat sau șters”, a spus Josh Woodword, manager de produs de grup, Google, declarand într-o declarație. “De la lansarea sa, un utilizator mediu din India salvează 1GB de spațiu și a împărtășit multe fișiere cu alții fără a folosi date”.

Lansat în decembrie în 2017, aplicația funcționează pe toate telefoanele care rulează Android 5.0 (Lollipop) și acual. Aplicația are o caracteristică inteligentă de recunoaștere automată a aplicațiilor neutilizate, a fișierelor mari, a fișierelor duplicate sau a videoclipurilor și meme-urilor cu rezoluție redusă detectate utilizând ultima tehnologie de vizionare mobilă Google și oferă utilizatorilor sugestii personalizate despre fișierele pe care să le ștergeți. Acesta a fost recent actualizat pentru a oferi o experiență mai rapidă de căutare și pentru a ușura utilizatorii să șterge fișierele duplicate de pe telefoanele lor. De asemenea, îi solicită utilizatorilor să ștergă fotografiile și videoclipurile care au fost salvate in serviciul de stocare media, Google Cloud.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.