In acest moment Dacia Duster reprezinta cel mai de succes model al companiei pe piata externa din toata gama Dacia. Ziele acestea au trecut prin presa mai multe schite insotite de informatii conform carora putem vedea deja cum va arata noul Duster in 2017 cand Dacia pregateste un facelift major pentru acest model. Bineineles ca acestea nu au fost confirmate oficial de catre compania de la Mioveni.

In 2015, Dacia Duster a fost cel mai bine vandut model Dacia cu 331.238 unitati vandute la nivel mondial. Trebuie sa stim ca o parte din ele au fost vandute sub marca Dacia si o alta parte sub sigla Renault.

Conform celor de la autoexpert.ro noul Duster va fi construit pe o platforma noua dezvoltata de concernul Renault-Nisan, aceiasi pe care sunt construite in prezent Renault Magane si Talisman. Astfel, odata cu aceasta lansare, Dacia va renunta la platforma pe care au fost construite modelele Logan, Sandero si Duster pentru noua platforma modulara anuntata de Renault.

dacia duster 2017

Aceeasi sursa indica si alte schimbari ce vor surveni la fabricarea noilor modele, iar Dusterul se pare ca va fi mai lung cu 18 cm fata de modelele din prezent, ajungand la o lungime de pana la 4,5 metri. Probabil ca Dacia se gandeste sa introduca si versiunea cu 7 locuri pentru noul Duster.

In ceea ce priveste motorizarea nu se stiu prea multe lucruri, insa foarte probabil ca se va merge in continuare pe aceleasi motorizari, urmand ca singura noutate in acest sens sa fie reprezentata de aparitia optiunii cu cutie automata.

Inainte de toate asteptam cu mare drag si curiozitate o confirmare oficiala din parte companiei Dacia sau un salon auto unde sa putem vedea expus noul model.
In cele ce urmeaza va vom prezenta mai multe schite aparute pe internet, iar voi va trebui sa intuiti care vor fi cele mai apropiate de planurile Dacia.
Tu ce model crezi ca se apropie cel mai mult de noua Dacia Duster?

Noul Duster

Sursa articol: autoexpert.ro | autobild.de

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.