Lenovo a lansat miercuri, Tab 7 in India, cu o etichetă de preț de 600 de LEI. Noua tabletă Android este disponibilă exclusiv pe Flipkart și este dotată cu o tehnologie de sunet surround Dolby Atmos și un difuzor frontal.

Clienții care achiziționează Lenovo Tab 7 din Flipkart pot opta pentru o reducere de cinci procente prin plasarea comenzilor utilizând o carte de credit Axis Bank Buzz. Tableta este disponibilă și cu EMI.

Specificațiile Lenovo Tab 7
Destinat familiilor, Lenovo Tab 7 dispune de un afișaj IPS de 6.98 inci, cu o rezoluție HD (1280×720 pixeli). Tableta are un procesor quad-core MediaTek tactat la 1,3GHz, cuplat cu GPU-ul Mali-T720 și 2GB de memorie RAM. De asemenea, are stocare de 16 GB la bord care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB). Tableta are un senzor de cameră de 5 megapixeli în spate, cu un bliț LED și un senzor de cameră față de 2 megapixeli.

Lenovo a oferit Android 7.0 Nougat, cu o listă de aplicații și caracteristici de proprietate. Există un suport pentru mai mulți utilizatori, care vă oferă un spațiu personal securizat și vă ajută să distribuiți tableta prietenilor și membrilor de familie fără a oferi acces la conținutul dvs. Suportul personalizat oferă fiecărui utilizator acces la setări separate, parolă, imagini de fundal și rețele de social media. În plus, tableta este preîncărcată cu aplicații cum ar fi Lenovo Framework, Contul Lenovo, Google Calendar și Foi de calcul Google, printre altele.

Pe partea frontală a conectivității, Lenovo Tab 7 dispune de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.0, A-GPS și Micro-USB cu USB OTG. De asemenea, are un slot pentru cartele SIM pentru a suporta 4G LTE pentru accesul la date și apelurile vocale, alături de suportul pentru rețelele WCDMA și GSM. Tableta conține o baterie de polimer litiu de 3500 mAh, care pretinde că oferă o durată de până la 10 ore de redare într-o singură încărcare. În plus, cântărește 260 de grame și are grosimea de 8,4 mm.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.