Motorola lansează noul la doar 779 lei

Motorola lansează pe plan local cel mai nou smartphone din familia moto e, noul moto e32, echipat cu un ecran HD+ de 6,5 inci de 90 Hz, un sistem de camere triple care au capacități AI pentru realizarea videourilor și a imaginilor de înaltă calitate și o baterie puternică de 5.000 mAh. Modelul moto e32 este disponibil în România, la prețul recomandat de 779 lei, pe site-ul eMAG.

Noul moto e32 are un design subțire și elegant, rezistent la apă1, astfel încât utilizatorii îl pot folosi chiar și în condiții de ploaie. Moto e32 este disponibil în trei culori vibrante: Slate Gray, Pearl Blue și Misty Silver.

Pentru o experiență mai captivantă, smartphone-ul moto e32 dispune de un ecran HD+ ultra-wide de 6,5 inci și de o rată de refresh rapidă, de 90 Hz pentru o vizionare profesională și o calitate a imaginii impresionantă.

Cu noul dispozitiv din gama moto e, utilizatorii Motorola se pot bucura, de asemenea, de un sistem de camere triplu, cu o cameră de 16MP cu focalizare rapidă, care oferă rezultate clare și uimitoare, chiar și în condiții de lumină scăzută. Mai mult, camera Macro Vision dedicată le aduce utilizatorilor cadre mai apropiate, afișând cele mai subtile detalii, iar senzorul de adâncime integrat în camera principală ajută la estomparea automată a fundalului pentru fotografii cu aspect mai profesionist. În plus, camera frontală de 8MP ajută la realizarea selfie-urilor, pentru imagini perfecte pentru social media.

Modelul moto e32 este prevăzut cu procesorul ultra rapid octa-core, iar memoria uMCP sporește performanțele telefonului și oferă experiențe de utilizare plăcute. De asemenea, ecranul tactil integrat citește amprentele la viteză foarte rapidă, iar utilizatorii pot accesa conținutul favorit în timp record.

Pentru performanțe impresionante, modelul moto e32 este echipat cu o baterie puternică de 5.000 mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la divertismentul favorit fără întreruperi.

Disponibilitate și preț

Noul Motorola e32 este disponibil acum în România, la prețul recomandat de 779 lei 2, online, pe site-ul eMAG.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.