Intex a lansat, miercuri, telefonul Aqua Lions X1 și Aqua Lions X1 +, cu o singură ofertă de înlocuire a ecranului. Producătorul de telefoane mobile de pe piața internă comercializează noile telefoane, ca parte a seriei de smartphone-uri rezonabile. Intex Aqua Lions X1 a fost lansat la pretul de 100 EUR și Aqua Lions X1 + la 111 EUR. Lansarea lui Intex este lansată de Xolo, care a lansat și smartphone-urile cu o singură ofertă de înlocuire a ecranului.

Noile smartphone-uri Intex sunt livrate și cu DataBack, care este o aplicație de salvare a datelor, iar compania susține că poate ajuta utilizatorii să salveze până la 500 MB de date. Alte aplicații preîncărcate includ Prime Videos, MiFon Security și SwiftKey. Dispozitivele vor fi disponibile în culori Black, Blue, Champaghe Gold.

Atât Aqua Lions X1, cât și Aqua Lions X1 + vin cu specificații aproape identice, inclusiv display-ul IPS de 5.2 inci HD (720×1280 pixeli), Android 7.0 Nougat, 4G cu suport VoLTE, baterie 2800mAh, cameră spate de 13 megapixeli și cameră frontală de 5 megapixeli . Ambele camere sunt însoțite de un LED flash. Există și unele diferențe. Aqua Lions X1 este alimentat de un procesor quad-core cuplat cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare. Aqua Lions X1 +, pe de altă parte, este de asemenea alimentat de un procesor quad-core cuplat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. Ambele suportă stocarea extensibilă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB).

Comentând lansarea, Nidhi Markanday, director, Intex Technologies, a declarat: “Seria rezistentă la șoc, Aqua Lions X1 și Aqua Lions X1 +, este cea mai recentă tehnologie minunată, un simbol al stilului, puterii și performanței pentru utilizatorii omniprezenți și pentru piață. Pentru acest Diwali, am prezentat un pachet complet care are toate caracteristicile corecte – memorie RAM de 3 GB, senzor de amprentă digitală, baterie mare și ultimul sistem de operare pentru consumatorii de înaltă tehnologie.”

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.