Noul update de Youtube pentru iOS 10 aduce o functie pe care o asteptau de ceva timp toti utilizatorii de iPhone. Acesta va putea permite in sfarsit rularea de videoclipuri fara a mai fi necesara mentinerea deschisa a telefonului. YouTube se afla deja printre aplicatiile must-have de pe orice smartphone, fiind chiar pre-instalata in multe situatii. In momentul de fata suntem dependenti de Youtube pentru a asculta muzica preferata, dar si pentru a urmari videoclipuri amuzante sau emisiuni.

Ceea ce supara cel mai mult la redarea de videoclipuri pana acum era faptul ca atunci cand se inchidea ecranul telefonului, se intrerupea si melodia sau filmuletul pe care il urmaream. Acest lucru se intampla chiar si atunci telefonul era conectat la un televizor smart, o consola de joc, ori la redarea prin Chromecast. Trebuia astfel sa ne asiguram mereu ca mentinem ecranul pornit si nu puteam deschide alte aplicatii intrucat aplicatia nu rula in background.

Actualizarea noua de Youtube rezolva toate aceste probleme. Upgrade-ul de aplicatie pentru iPhone ne aduce insa mai mult. O functie foarte atractiva este ca vom putea controla direct de pe ecranul telefonului canalele si playlist-ul, fara a mai folosi telecomanda. Butoanele de control vor fi disponibile chiar pe ecranul inchis al iPhone-ului. Exista de asemenea si posibilitatea de a controla redarea de un Apple Watch.

Versiunea noua de Youtube poate fi deja descarcata, fiind disponibila pentru orice utilizator de iPhone.

Update-uri ale sistemului iOS 10

iPhone-urile au in momentul de fata o serie foarte atractiva de beneficii in fata altor dispozitive. Actualizarea YouTube este doar unul din beneficiile recente oferite utilizatorilor. Update-ul cel mai noi pentru iOS 10 aduce un sistem mult mai avansat de siguranta, astfel incat atacurile sa fie oprite mai eficient.

Exista de asemenea o serie foarte atractiva de update-uri la nivelul camerei foto. Spre exemplu, setarile efectuate se pot pastra acum in memorie dupa ce aplicatia este inchisa. Asta inseamna ca putem pastra modul de fotografiere, filtrul foto si alte setari, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa le repetam de fiecare data cand vrem sa facem o poza.

O aditie speciala este si modul Portrait. Acesta este compatibil cu modelele de iPhone cu dual lens si adauga un efect bokeh aparate, care accentueaza mult mai bine subiectul.
Update-urile pentru iOS 10 mai aduc de asemenea imbunatatiri ale sistemului de notificari pe lockscreen, mai multe aplicatii si o gama larga de emoji si efecte noi pentru mesaje.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.