Google a lansat previzualizarea Android 8.1 Developer pentru dispozitive compatibile Pixel și Nexus. De asemenea, Google a realizat imagini de sistem disponibile pentru dispozitive compatibile, cum ar fi Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Pixel, Pixel XL, Pixel 2 și Pixel 2 XL.

Utilizatorii interesați de dispozitive compatibile pot avea acces la cea mai recentă previzualizare a dezvoltatorilor prin două metode: în primul rând prin înscrierea dispozitivului în actualizări automate ale sistemului OTA prin programul Android Beta, care va permite actualizărilor regulate over-the-air (OTA), toate versiunile de previzualizare pentru Android 8.1 Developer se bazează, iar în al doilea rând, descărcând o imagine a sistemului DeveloperPreview și intermitent dispozitivul. Rețineți că actualizările OTA nu sunt furnizate automat pentru dispozitivele care sunt aprinse manual.

Previzualizarea Android 8.1 pentru dezvoltatori aduce o mulțime de modificări. Ultimul Android 8.1 va permite acum aplicațiilor să facă doar un singur sunet de alertă de notificare pe secundă, deoarece sunetele de alertă care depășesc această rată nu sunt în coadă și sunt pierdute. Google afirmă că această schimbare nu afectează alte aspecte ale comportamentului de notificare, iar mesajele de notificare continuă să fie postate conform așteptărilor. Pagina cu setări primește o reîmprospătare și bara de navigare colorată în culoarea sportului va scădea atunci când este derulată în partea de jos. Poliția Android arată că diminuarea butoanelor din toate aplicațiile nu este doar setările. O altă modificare minoră este pictograma pentru notificările sistemului Android, care de obicei notifică actualizările de pe dispozitiv.

O actualizare majoră revine la setarea Bluetooth, care va afișa acum nivelul bateriei în Setări rapide, ceea ce înseamnă că puteți vizualiza nivelul de baterie al accesoriului Bluetooth conectat din comutatorul Setări rapide. Android Police, adaugă că funcția este deja disponibilă pe Pixel 2. Examinarea Android 8.1 Developer va introduce, de asemenea, o nouă bara de căutare în partea de sus a paginii Setări, care până acum a fost limitată la noile dispozitive Pixel. Noul constructor de dezvoltatori elimină de asemenea comutatorul sRGB de pe dispozitivul care a fost listat în opțiunile pentru dezvoltatori. Aplicația Android 8.1 elimină, de asemenea, cel mai probabil caracteristica “Păstrați Wi-Fi în timpul somnului”, disponibilă sub preferințele Wi-Fi. Alte modificări minore introduse cu Android 8.1 includ un nou Easter Egg Oreo, iar temele automate luminoase și întunecate au fost eliminate din noua construcție a dezvoltatorului. Android Police a raportat, de asemenea, un nou design de meniu de putere pe Android 8.1, care vine cu butonul de raport bug.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.