Se zvoneste pe larg ca iPhone 8 o sa fie primul telefon al celor de la Apple care va avea ecran OLED, dar iPhone 7S si iPhone 7S Plus, care ar putea sa se lanseze o data cu iPhone 8, vor avea ecran LCD. Oricum, ecranurile LCD s-ar putea ca in 2018 sa nu mai existe pentru Apple, potrivit unor surse.

Potrivit acestor surse, toate iPhone-urile lansate de catre cei de la Apple in a doua parte a anului 2018, ar avea afisaje OLED. Din moment ce telefoanele Apple sunt lansate in a doua parte a anului, asta inseamna ca iPhone 8, va iesi in aceasta perioada. Planurile Apple sufera numeroase schimbari. Potrivit unei surse, Apple incearca sa lanseze trei iPhone-uri anul viitor, ceea ce nu este de mirare, deoarece aceste trei iPhone- uri trebuiau sa fie lansate anul acesta.

Nu va ridicati sperantele

O trecere la ecranele OLED pe toate telefoanele, desi este discutabila, furnizorii ar putea sa mareasca productia la timp. Intr-adevar, constrangerile de aprovizionare sunt unul din potivele pentru care un singur iPhone va avea ecran OLED in acel an. Adaugati la aceasta, faptul ca o sursa separata a spus ca o trecere completa in anul 2018, de la ecrane LCD la ecrane OLED este putin probabila, iar acest lucru ne lasa sa ne gandim daca asta este sau nu este adevarat.

Dar, presupunand ca iPhone 8 va avea ecran OLED, probabil ca Apple va incerca sa treaca complet la ecrane OLED cat mai curand posibil. Daca nu anul viitor, macar peste doi sau trei ani sa faca aceasta schimbare. Cei de la Apple au un motiv bun sa faca aceasta schimbare. Pe ecranele OLED, necrul se vede negru si sunt adesea mai vibrante decat ecranele LCD. Daca a-ti folosit vreodata un telefon Samsung Galaxy S8, stiti la ce ma refer. Schimbarea ar putea face ca ecranele Apple sa fie mai minunate si chiar mai bune.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.