În scopul de a ajuta utilizatorii săi să realizeze un CV convingător, LinkedIn a lansat o caracteristică utilă numită Resume Assistant pentru a aduce perspectivele site-ului profesional de networking direct în Microsoft Word.

După ce vă selectați rolul și industria dorită, Resume Assistant va trage concluzii legate de LinkedIn din milioane de profiluri de membri, astfel încât să puteți vedea diverse exemple despre modul în care profesioniștii din acest rol își descriu activitatea.

“În cadrul Asistentului Resume veți vedea, de asemenea, înregistrări de locuri de muncă relevante din la peste 11 milioane de locuri de muncă active ale LinkedIn pentru a începe să cautati.”

“Împreună cu deschiderile de locuri de muncă, veți vedea detalii despre ceea ce necesită loc de muncă, ajutându-vă să vă adaptați CV-ul la un anumit rol”, a declarat LinkedIn într-un post pe blog, miercuri.

În cadrul Asistentului Resume, utilizatorii vor vedea și opțiunea de a activa Open Candidates. Această caracteristică pe LinkedIn semnalează în mod liniștit recrutorilor că sunteți deschis la noi oportunități și vă face de două ori mai multe șanse de a auzi de la recrutorii.

Resume Assistant va fi lansat la Microsoft Insiders începând cu săptămâna aceasta pe Windows și va fi în general disponibil pentru abonații Office 365 în următoarele luni, a afirmat compania Microsoft.

“Aflând cum să vă poziționați cel mai bine, poate fi o provocare când căutați o nouă oportunitate. Profilul dvs. LinkedIn ar trebui să fie primul loc pentru a vă actualiza călătoria în carieră și pentru a reflecta experiența și interesele dvs. profesionale. ajută doar la stabilirea de conexiuni, asigură că recrutorii vă pot găsi noi oportunități, iar rețeaua dvs. poate furniza conexiunea cu cele care vă interesează. De asemenea, știm că un CV este o parte importantă a procesului de recrutare și noi doriti abilitatile dumneavoastra, experientele dumneavoastra si tot ceea ce aduceti la o companie pentru a fi cel mai bine reprezentate in intregul dvs. profil “, a adaugat LinkedIn.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.