In urma achizitionarii lui Nextbit, Razer va lansa in premiera smartphone-ul sau Android care va veni pe 1 noiembrie, dar, asa cum este traditia majoritatii telefoanelor inainte de a fi lansate, se pare ca avem o imagine neoficiala a viitorului dispozitiv care atrage diverse zvonuri cu privire la specificatii.

Imaginea scursa obtinuta de un insider care se presupune ca testeaza capacitatea de joc a dispozitivului arata ca viitorul telefon Razer va avea o carcasa din aluminiu cu forma patrata si o sigla cu logo-ul Razer de culoare alba pe partea din spate. De asemenea, in imaginea scursa avem un dual camera, care se zvoneste a fi o camera principala de 12MP si o combinatie de 8MP cu LED flash. Absenta unui senzor de amprentare pe partea din spate indica faptul ca ar putea veni cu un senzor de amprenta digitala.

In afara de aceste poze avem si o lista de componente hardware extrasa din baza de date GFX Bench care ne da mai multe indicii cu privire la viitorul dispozitiv.

In conformitate cu listarea GFXBench, viitorul telefon Razer este de asteptat sa abia un ecran de 5,7 inch cu o rezolutie 2560 × 1440, deci nu urmeaza trendul 18: 9.

Deoarece zvonurile spun ca este un telefon care este construit pentru jocuri hardcore, acesta va avea chipset-ul Snapdragon 835 si 8 GB de memorie RAM, care vor face dispozitivul sa exceleze in jocuri. Este de asteptat sa includa 64 GB de spatiu de stocare, de asemenea ar putea contine si un slot pentru card microSD.

Acesta va avea ca sistem de operare Android 7.1.1 Nougat sau Android 8.0, iar capacitatea bateriei va fi de cel putin 4000mAh, care ar trebui sa fie suficienta pentru o experienta de joc cat mai durabila.

Nu este clar in momentul de fata daca Razer va lansa mai multe telefoane sau doar pe acesta, dar oricare ar fi cazul, specificatiile si numele dispozitivului le vom afla oficial in noiembrie.

Sursa: gizchina.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.