Ce recomanda SAMSUNG Romania utilizatorilor de telefoane Samsung Galaxy Note7

Un comunicat oficial din partea Samsung Mobile Romania a fost publicat astazi 11 Octombrie 2016 cu ocazia inchiderii liniei de productie a modelului Galaxy Note7, considerat un dispozitiv periculos pentru toti utilizatorii ce il folosesc. Totodata, gigantul producator de electronice a anuntat oficialca opreste definitiv productia pentru modelul care a fost un esec total si anume Galaxy Note 7. Cel mai probabil Note 7 a provocat cel mai mare scandal din istoria Samsung.

Iata mai jos ce contine comunicatul de presa publicat astazi:

“Pentru că siguranța consumatorilor rămâne prioritatea noastră, în urma incidentelor raportate recent care implicau telefoanele Galaxy Note7, am decis oprirea vânzării și a programului de înlocuire pentru dispozitivele Galaxy Note7. În consecință, am oprit definitiv producția la nivel global a acestui telefon.

galaxy-note-7-explodat

Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să își salveze datele și să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noștri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferență de preț. Alternativ, puteți opta pentru o restituire integrală.

Detaliile programului de înlocuire vor fi comunicate în mod regulat pe acest website, dar și în mod direct către consumatori.

Către toți clienții Galaxy Note7: ne pare foarte rău că nu ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor pe care le aveți de la Samsung. Vă mulțumim pentru răbdarea avută în această perioadă și ne cerem scuze pentru inconveniențele create.

Dorim să reasigurăm toți clienții Samsung că Galaxy Note7 este singurul dispozitiv afectat de această situație.

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 080087267864″

samsung-galaxy-note-7

In luna septembrie, Samsung a rechemat la service peste 2,5 milioane de telefoane Galaxy Note7, dupa ce multi dintre utilizatori s-au plans ca sunt defecte, iar bateriile pur si simplu explodeaza. Ceva mai tarziu, Samsung a publicat o comunicare in care dadea asigurari posesorilor de Note 7 ca toate disopozitivele sunt in siguranta.

Consecintele acestui esec nu au intarziat sa apara, astfel ca actiunile Samsung la bursa au scazut cu 8% marti, stergand aproximativ 17 miliarde de dolari din valoarea de piata a companiei. Samsung a fost in ultima perioada subiectul unuia dintre cele mai mari scandaluri din domeniul mobile, in conditiile in care peste 2,5 milioane de device-uri Galaxy Note 7 au fost retrase de pe piata, iar linia de productie a fost inchisa definitiv.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.