Redmi Note 5 Pro primeste functia Face Unlock care a fost lansata printr-o actualizare de software OTA (over-the-air) imrepuna cu alte imbunatatiri.

La lansarea sa in India saptamana trecuta, Xiaomi a promis ca va lansa caracteristica pentru Redmi Note 5 Pro printr-o actualizare pana la sfarsitul lunii martie, dar pentru a multumi cumparatorilor initiali cei de la Xiaomi aduc aceasta caracteristica mai devreme.

Merita remarcat faptul ca Redmi Note 5 Pro este primul smartphone al companiei Xiaomi care dispune de aceasta caracteristica Face Unlock.

Pentru a verifica disponibilitatea acestei actualizari intrati in Settings> System updates sau utilizand aplicatia Updater.

Functia de deblocare a fetei de pe dispozitivul Redmi Note 5 Pro este mai rapida decat scanerul de amprenta digital, dar cu toate acestea, cu siguranta nu este la fel de sigura ca scanerul de amprenta digitala.

“Algoritmul nostru de detectare a fetei scaneaza caracteristicile faciale in aproximativ 500 de milisecunde folosind un mecanism de potrivire a preciziei,” a spus Mani.

Xiaomi aduce caracteristica Face Unlock prin actualizarea MIUI v9.2.4 NEIMIEK, care este de 1.6 GB. Iar, noua actualizare de software include, de asemenea, imbunatatiri ale camerei si optimizari de stabilitate.

Desi, conform Clinton Jeff, care lucreaza la Xiaomi, anunta pe twitter faptul ca actualizarea va fi disponibila direct din cutie pentru clientii care au comandat deja Redmi Note 5 Pro de la inceputul acestei saptamani.

sursa: gadgets.ndtv.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.