Cum sa cumperi inteligent laptopuri si componente IT – urbanteh

Laptopurile si componentele IT sunt produse foarte costisitoare si, din acest motiv, pentru achizitia lor se recomanda asteptarea unor perioade cu reduceri si promotii. Chiar daca tastatura, mouse-ul, castile si chiar incarcatorul pot parea ieftine la o prima privire, realitatea este ca ele pot fi si foarte scumpe depinzand totul de firma producatoare si de comerciant. Specialistii de la Redupedia.ro ofera o serie de sfaturi utile si sugestii pentru a determina daca un produs trebuie cumparat la reduceri online sau poate fi cumparat oricand.

Gadgeturile pentru care este mai bine sa astepti reduceri si promotii

Primele in aceasta categorie sunt laptopurile. Pentru laptopuri este important ca la inceput sa se determine exact destinatia. Daca este unul folosit pentru activitati office cum ar fi trimiterea de e-mail-uri, scrisul documentelor si eventual vizionarea filmelor, atunci nu este neaparat sa se astepte reducerile. Gamerii insa sunt intr-o situatie diferita. Cele mai bune laptopuri de gaming sunt foarte scumpe si de aceea, este recomandat ca pentru ele sa se profite maxim de reduceri calculatoare. Pentru a determina daca a sosit momentul cumpararii unui laptop de gaming este important ca preturile sa fie verificate periodic inainte de perioada de reducere si sa se calculeze diferenta cand apare discountul.

Calculatoarele, in schimb, sunt configurate in prezent pe componente, deci sunt mai utile sfaturile pentru acestea decat cele pentru unitati gata asamblate. Pentru un calculator carcasa, ventilatoarele si sursa nu trebuie neaparat cumparate atunci cand sunt promotii online pentru ca nu au costuri mari, in schimb pentru placile video de exemplu si pentru procesoare, daca poate fi obtinut un pret mai mic, este perfect. Si tehnologia spatiilor de stocare a evoluat si implicit preturile pentru ele s-au marit, astfel incat pentru placute M2 si SSD-uri de dimensiuni mari, zilele cu discounturi si promotii sunt cele mai bune pentru cumparaturi.

Imprimantele clasice pot fi cumparate tot timpul anului deoarece pretul lor este oricum foarte mic. Cand vine insa vorba despre multifunctionale sau imprimante cu functii speciale, atunci lucrurile se schimba dramatic si este recomandat sa se urmareasca perioadele cu promotii online pentru a cumpara o imprimanta la cel mai bun pret.

Serverele sunt o alta categorie de produse care necesita rabdare atunci cand dorinta consumatorului este sa gaseasca un pret mai mic. De obicei, serverele sunt tehnologii performante si nu sunt ieftine deloc. Exista perioade in an special dedicate cand ele pot fi cumparate cu discounturi, sau se poate profita de ofertele de pe Redupedia.

Routerele si modemurile sunt de asemenea rezonabile ca si preturi si la fel se intampla si in cazul placilor de retea prin cablu sau wireless.

Desi mouse-ul si tastatura par a fi accesorii care costa foarte putin, in realitate, cele de firma au preturi destul de mari, motiv pentru care pentru produse de la marile branduri se asteapta zilele speciale de reduceri online. O idee este vizitarea site-urilor in a caror oferta se afla doar produse cu preturi reduse. Astfel de site-uri se pot verifica zilnic deoarece ofertele actualizate zi de zi.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.