Xiaomi MiJia – Scuter Electric in editie speciala pentru tineri

In ziua de azi multi tineri petrec foarte mult in fata PC-ului/telefonului/tabletei sau a oricarui gadget – recunosc ca si eu fac parte din ei. Din fericire unii parinti incearca ii indemne pe copii lor catre viata reala; ca sa zic asa. Totusi, daca esti parinte si vrei sa menti cat de cat balanta intr-e viata reala si tehnologie ai dat click unde trebuie. Pe scurt, o sa va prezint in acest articol un scooter electric, perfect pentru tinerii de astazi.

Multi dintr-e voi credeti ca Xiaomi este doar o companie producatoare doar de smartphone-uri. Ei bine nu este chiar asa. Gigantul Xiaomi produce o multime de electrocasnice si are o gama diversificata. Dar fara o alta introducere, hai sa intram in paine.

Specificatii Scooter Xiaomi

Acesta are un sistem dublu de frane, roata din fata avand sistem E-ABS. Motorul scooter-ului are o putere de 250W. Viteza maxima pe care o atinge este de 25KM/h, iar acesta poate urca pe o panta de 14 grade. In plus este si foarte rezistent, viteza maxima de incarcare fiind de 120KG. Distanta de franare fiind de pana la 4 metri.

Duarata de viata a scooter-ului este de pana la 20KM, avand 20 de baterii si o capacitate de 52Ah. Conditiile bateriilor le puteti vedea pe Google cautand “MiHOME” sau “Xiaomi App”. Timpul necesar de incarcare al bateriei in totalitate este de patru ore.

Partea care o consider foarte buna este ca scooter-ul are 6 protectii diferite:

  • Protectie la scurtcircuit;
  • Protectie la supraincarcare;
  • Protectie impotriva descarcarii excesive;
  • Protectie impotriva tensiunii joase;
  • Protectie impotriva anomaniilor de caldura;
  • Protectie impotriva depasirii curentului.

In plus, pe langa toate acestea, Scooter-ul Xiaomi are o aplicatie dedicata pentru el, iar acesta este certificat IP68 – rezistent la apa si la praf. Pe de alta parte, pentru a te putea conecta la scooter cu ajutorul aplicatiei o sa trebuiasca sa te conectezi cu Bluetooth. Retineti ca distanta maxima dintr-e scooter si telefon este de 10 metri.

Design Scooter Xiaomi

Scooter-ul este fabricat din aluminiu. Greutatea sa este foarte usoara, avand 12KG. Rotile sale au un diametru de 8.5 inch. Distanta dintr-e pedala si sol este de 8.75cm. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: 108cm lungime; 49 latime si 118cm inaltime. In plus, acesta se poate face mai mic, iar inaltimea sa micsorandu-se pana la 49cm. De asemenea latimea sa se micsoreaza si ea pana la 43cm.

Datorita faptului ca aceasta se poate micsora reprezinta un mare avantaj, deoarece o poti pune in aproape orice loc posibil. In pachet gasiti scooter-ul propriu-zis, incarcator cu adaptor si o cheie.

Pret si achizitionare

Pretul acestuia este de 245 Euro, ceea ce insemna aproxiamtiv 1.140 de Lei la curul BNR din data redactarii articolului. Scooter-ul electric Xiaomi MiJia pentru tineri se poate comanda de pe site-ul GearBest. Transportul catre Romania este gratuit, iar timpul de asteptare este intr-e trei si sapte zile. In plus, daca vreti sa mai prindeti unul ar fi bine sa va grabiti doarece, in stoc mai sunt doar 20 de produse.

Atentie! Daca vreti sa economisiti aveti un Cupon de Reducere pentru Scuter Eletric Xiaomi MiJia de 9 Euro – 18ROY0003. Deci reducerea va fi de la 245.33 € la 236.87 €.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.