Oppo F5 se află în vânzare pentru prima dată, la o săptămână după lansarea noului telefon selfie în India. Cele mai importante caracteristici ale modelului Oppo F5 includ aparatul de fotografiat auto de 20 de megapixeli cu integrare AI, afișaj fără colț de 6 inch cu raport de aspect 18: 9 și tehnologie de recunoaștere facială pentru o deblocare mai rapidă. În mod special, doar varianta Oppo F5 cu memorie RAM de 4 GB va fi achiziționată pentru moment, deoarece modelul cu 6 GB de RAM va fi lansat în decembrie în țară. Noul smartphone Oppo va fi disponibil exclusiv prin intermediul Flipkart online pentru moment și va lovi în curând magazinele de vânzare cu amănuntul din întreaga India.

Prețul Oppo F5
Prețul Oppo F5 este India de 1.225 de LEI pentru varianta de stocare RAM de 4 GB + 32 GB; modelul de stocare de 6GB RAM + 64 GB, care merge în vânzare luna viitoare, va costa 1.530 de LEI. Cumpărătorii de pe Flipkart vor primi reduceri de schimb de până la 1.140 de LEI, și un plus de 5 la sută pentru a face tranzacția cu ajutorul unui card de credit Axis Bank Buzz. De asemenea, lansarea comerțului electronic oferă o garanție de răscumpărare de până la 570 de LEI, pentru smartphone-ul la plata suplimentară a 10 lei.

Oppo F5 specificații, caracteristici
Așa cum am menționat, caracteristica evidențiată a modelului Oppo F5 este tehnologia de înfrumusețare AI pentru camera frontală. Compania testează peste 200 de locații de poziționare care vor permite software-ului smartphone-ului să accentueze caracteristicile faciale și să sporească simetria pentru a înfrumuseța selfi-urile. De asemenea, este tentată de un instrument de iris care face ca ochii să strălucească în fotografii, precum și un mod Bokeh. Compania promovează de asemenea funcții precum O-Share (despre care se spune că este mai rapid decât Bluetooth pentru transferul de fișiere între telefoanele Oppo), Accelerarea jocului și Deblocarea facială. Ea scutește un senzor de amprentă digitală pe panoul din spate.

Începând cu specificațiile Oppo F5, smartphone-ul dual-SIM (Nano) rulează ColorOS 3.2 bazat pe Android 7.1 Nougat și este alimentat de un SoC de octa-core MediaTek MT6763T cuplat cu memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB. Dispozitivul are un ecran de 6 inci full-HD (1080×2160 pixeli) LTPS “Full Screen” cu Corning Gorilla Glass 5. Smartphone-ul are o cameră frontală de 20 de megapixeli cu o deschidere f/2.0, iar în spate, camera cu bliț LED dual și o diafragmă f/1,8.

Ambele variante Oppo F5 acceptă extinderea stocării până la 256 GB prin intermediul cardului microSD, care are un slot dedicat. Opțiunile de conectare includ Wi-Fi 802.11 a/b/g, 4G VoLTE, Bluetooth v4.2, dual-band (2.4GHz și 5GHz), GPS / A-GPS, Micro-USB cu suport OTG, jack. Senzorii de la bord includ accelerometru, senzor de lumină ambientală, busolă digitală și senzor de proximitate. Acesta este alimentat de o baterie de 3200mAh, cântărește 152 de grame și măsoară 156.5x76x7.5mm.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.