Alcatel a anuntat astazi doua noi tablete – Alcatel 1T 7 si Alcatel 1T 10 care vor fi dedicate in special copiilor si prezentate la MWC 2018. Dupa cum va puteti da seama din numele lor, tabletele Alcatel 1T7 si 1T10 sunt doua variante ale aceluiasi model cu diferente ale dimensiunii ecranului, camerei foto si capacitatii bateriei.

Varianta de 7 inci a tabletei Alcatel 1T are un rezolutie de 1024 x 600, 1 GB de memorie RAM si 8 GB de stocare interna. Un slot pentru card MicroSD este de asemenea disponibil pentru adaugarea spatiului de stocare suplimentar.

De asemenea, va exista si o varianta de 10 inci cu o rezolutie de 1280 x 800, de asemenea va avea 1GB de memorie RAM, dar spatiul de stocare a fost dublat la 16GB. Iar ca procesor acestea vin cu un quad-core MT8321 de la MediaTek tactat la 1.3GHz.

Alcatel 1T7

La capitolul camera ambele vin cu camere de 2MP pe spate (fara blit), dar varianta de 7 inci va avea o camera frontala VGA, iar varianta de 10 inci o camera frontala de 2MP. Nu va asteptati ca vreuna sa faca fotografi foarte spectaculoase.

Varianta de 7 inci dispune de o baterie de 2580 mAh, despre care se spune ca ofera pana la 7 ore de utilizare, in timp ce variant de 10 inci are o baterie mai mare de 4000 mAh cu 8 ore de utilizare. In mod surprinzator, ambele variante vor rulea Android 8.1 Oreo.

Alcatel 1T10

Ca functii suplimentare Alcatel apeleaza la modul Eye Care pentru reducerea luminii albastre pe timpul noptii. Exista, de asemenea, jocuri pentru copii preinstalate, cat si un panou de control parental pentru stabilirea limitelor de utilizare ale copilului.

Pretul acestei tablete variaza in functie de cat de mare vreti sa fie ecranul, varianta de 7 inci vine la pretul de 70 de euro, iar cea de 10 inci la 100 de euro, iar ca bonus Alcatel ofera de asemenea o tastatura cu Bluetooth optionala pentru varianta de 10 inci.

Ramane insa sa aflam daca Alcatel va reusi sa cucereasca inimile copiilor cu aceste tablete.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.