Dupa ce a lovit 1 miliard de venituri in 2016, celebrul producator de telefoane din India, Xiaomi, are un motiv pentru a sarbatori. Compania a anuntat astazi ca a vandut 1 milion de unitati de Xiaomi Redmi Note 4 in tara in 45 de zile de la prima vanzare de pe 23 ianuarie. Acest lucru fiind impresionant, deoarece acesta nu a fost chiar disponibil pentru majoritatea celor 45 de zile.

Xiaomi a adaugat ca cifra face ca Redmi Note 4 sa fie cel mai rapid model de smartphone din tara, fiind vandute 1 milion de unitati ale acestuia. Compania spune, de asemenea, ca vanzarile in perioada de timp implica o unitate vanduta la fiecare 4 secunde. Luna trecuta, a anuntat, de asemenea, ca prima vanzare pentru Redmi Note 4 a fost cea mai mare din istoria industriei smartphone-ului indian, atunci cand n-a vandut mai mult de 250.000 de unitati in doar 10 minute pe Mi.com si FlipKart.

Cu toate acestea, Xiaomi se va confrunta cu o perioada dificila in zilele urmatoare, compania Lenovo planuieste sa lanseze smartphone-ul Moto G5 Plus, un rival al seriei Redmi Note, in India.

Xiaomi a lansat smartphone-ul Redmi Note 4 in trei variante de memorie / stocare in India – modelul de stocare incorporat cu 2GB RAM / 32GB a fost la un pret de aproximativ 715 Ron, modelul de stocare 3GB RAM / 32GB are un pret de aproximativ 649 Ron, in timp ce modelul de stocare 4GB RAM / 64GB are un pret de aproximativ 845 Ron, oferind totodata cele mai bune specificatii. Este disponibil pe urmatoarele culori: auriu, gri, negru mat, si variante de culoare argintie.

Acesta vine cu un display de 5,5 inch, cu un ecran curbat de 2,5D pe partea de sus a acestuia, de asemenea este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 625 SoC si un GPU Adreno 506 pentru sarcinile grafice intensive.  Avem o camera frontala de 5MP si una pe spate de 13MP cu LED flash. Telefonul ruleaza MIUI 8 bazat pe Android 6.0 Marshmallow si are o baterie de 4100mah.

Seria Redmi Note a avut foarte mare succes pentru compania din India. Xiaomi Redmi Note 3 a avut la fel ca si fratiorul sau mai mare cifre de vanzari excelente, de asemenea, compania sustinand ca a reusit sa vanda 2,3 milioane de unitati in tara, dupa lansarea sa in 2016, si a declarat ca ar fi cel mai bine vandut smartphone online in India.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.