Vivo V7, smartphone-ul selfie a fost lansat în India, la doar o săptămână după ce Oppo F5 a intrat în vânzare în țară. Viteza cheie a noului Vivo V7, în afară de camera frontală de 24 de megapixeli cu bliț “Moonlight Glow”, este ecranul de 5,7 inch cu design fără margini și raport de aspect 18: 9. Noul V7 este o versiune mai mică a V7 + care a fost lansată în septembrie, și păstrează o mare parte din hardware, cu excepția bateriei mai mici, a jumătate din memoria de la bord și a unui afișaj mai mic. Telefonul smartphone va fi exclusiv online pentru Flipkart în India, deși va fi disponibil și prin intermediul magazinelor de vânzare cu amănuntul.

Vivo V7 în India, oferte de lansare
Prețul Vivo V7 din India este 1.150 de LEI și va merge la pre-rezervare pe Flipkart de luni, cu prima vânzare vineri, 24 noiembrie. La magazinele de vânzare cu amănuntul, acesta va fi disponibil pentru cumpărare de sâmbătă, 25 noiembrie. Flipkart a detaliat Vivo V7 – ofertele de rezervare, care includ EMI-uri fără costuri, înlocuirea gratuită a ecranului, ofertele de schimb, voucher gratuit de la Bookmyshow, Buzz carduri de credit, și livrare prioritara.

Vivo specificații V7

V7 dual-SIM (Nano) ruleaza Funtouch OS 3.2, bazat pe Android 7.1 Nougat. Telefonul inteligent folosește un ecran Full HD IPS de 5,7 inch (720×1440 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Acesta este alimentat de un Octa-Core Snapdragon 450 SoC tactat până la 1.8GHz, cuplat cu 4GB de RAM. Telefonul a fost lansat în variantele de culoare Champagne Gold și Matte Black.

Modelul Vivo V7 este dotat cu o camera spate de 16 megapixeli, cu bliț și o diafragmă f/2.0, în afară de o cameră frontală de 24 megapixeli, cu o lumină “moonlight glow” și o deschidere f/2.0. Telefonul are 32 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 256 GB), cu un slot dedicat.

Printre opțiunile de conectare de pe Vivo V7 se numără 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth v4.2, GPS / A-GPS, Micro-USB și radio FM. Senzorii de la bord includ accelerometru, senzor de lumină ambientală, busolă digitală, senzor de proximitate și giroscop virtual. Are o baterie de 3000mAh, masoara 149.3×72.8×7.9mm, si cantareste 139 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.