Panasonic a dezvaluit joi, cel mai recent smartphone din seria P din India, P91. Telefonul a fost evaluat la 400 de LEI și va fi disponibil prin intermediul tuturor distribuitorilor autorizați. Compania spune că Panasonic P91, poate împiedica încălzirea și poate interzice deteriorarea circuitelor. A fost lansat în albastru, auriu și negru. La acest punct de preț, Panasonic P91 va concura împotriva smartphone-ului de la Xiaomi Redmi 4A.

Pentru a “intra” prin specificatii, Panasonic P91 dispune de un display IPS HD de 5 inci si este alimentat de un SoC de tip MediaTek MT6737M Quad-Core de 1,1 GHz cuplat cu 1GB de RAM. Există 16 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB). Este dotat cu un aparat de fotografiat spate cu focalizare automată de 8 megapixeli, cu blitz și are și o cameră frontală de 5 megapixeli. Camera foto din spate a lui P91 vine cu mai multe moduri de fotografiere, inclusiv scanarea codurilor QR, detectarea automată a scenei, selectarea cadrului scenei, ajustarea valorii expunerii, înregistrarea timpului de expirare, portretul și modul profesional.

Este susținută de o baterie cu o capacitate maxima de 2500mAh și suportă 4G VoLTE. Acesta măsoară 144.7×72.4×10.1mm și vine cu slotul hibrid SIM cu suport pentru cartele SIM duale. Telefonul cântărește 161 de grame.

Comentând lansarea, Pankaj Rana, divizia de telefonie mobilă, Panasonic India, a declarat: “Cu P91, ne propunem să oferim caracteristici și experiență interesante la un preț accesibil. Noul smartphone este un dispozitiv VoLTE cu o calitate ridicată a sunetului, compartimentul pentru sloturi de tip “sim” si un backlight lucios atractiv. P91 este un smartphone care vine cu stil si asista consumatorii nostri in miscare. Ea are caracteristici inteligente de gest care va permit sa atribuiti o particularitate pentru o anumita aplicatie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.