Următorul Honor 7X a fost dezvaluit de către site-ul chinez de telecomunicații TENAA pentru certificare, dezvăluind o mulțime de detalii despre smartphone. Se știe că dispozitivul este programat să lanseze în China pe 11 octombrie, având în vedere invitațiile trimise de Huawei. Cotația TENAA arată că Honor 7X va avea două numere de model, BND-TL10 și BND-AL10, care ar putea indica două variante ale smartphone-ului. Honor 7X va fi lansat miercuri la un eveniment din China.

Listarea TENAA enumeră toate specificațiile Honor 7X. Pentru început, modelul 7X va avea un ecran de 5,9 inch cu o rezoluție full HD + de 1080×2160 pixeli. Ecranul are un raport de aspect de 18: 9 și are geam curbat de 2,5D. Similar cu Honor 9i, care a fost recent lansat în India, se spune că smartphone-ul este alimentat de Huawei Kirin 659 SoC. Este un procesor octa-core cu patru nuclee de performanță și patru nuclee de eficiență. Miezurile de performanță sunt tactate la 2.36GHz, în timp ce nucleele de eficiență sunt tactate la 1.7GHz. Există 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă. Spațiul de stocare va fi extensibil printr-o cartelă microSD (până la 256 GB).

Succesorul Honor 6X, Honor 7X are o dublă setare a camerei pe spate. Acesta cuprinde o cameră de 16 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli pentru a măsura adâncimea. În față, are o cameră de 8 megapixeli. Acesta va rula Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 de pe Huawei.

Spuorta un design unibody metal și are benzi de antenă care rulează în partea de sus și de jos. Scanerul de amprente este situat în spate. Se spune că acesta are o baterie de 3240 mAh și va fi disponibil în culorile Black, Gold și Blue.

Honor 7X a făcut o apariție și pe Geekbench 4, oferindu-ne un indiciu al performanței sale. Kirin 659 SoC se bazează pe un proces de 16nm și a reușit să atingă 909 de puncte pentru single-core și 3159 pentru teste multi-core. Prețurile vor fi dezvăluite miercuri la evenimentul din China.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.