Dacia Duster 2018 a fost dezvaluita oficial. Iata cum arata viitorul Duster! Design nou, grila radiator schimbata si iluminare LED in faruri.

Dacia innoieste gama autovehicolelor de teren si ajunge la a doua generatie Duster cu cel mai nou SUV. Lansarea oficiala va fi in prima parte a anului viitor insa o putem vedea prima data la Salonul Auto din Frankfurt care va avea loc in paerioada 14-24 septembrie. Pana atunci ne vom delecta cu imaginile oficiale lansate de Dacia pentru cel mai nou SUV din gama Duster.

Orange Atacama este culoarea oficiala aleasa pentru modelul de prezentare. Momentan nu au fost dezvaluite si imagini cu interiorul noului Duster 2018, dar cu siguranta vom afla mai multe detalii in septembire cand va fi prezentat la Frankfurt.

Cu alte cuvinte, Dacia face un pas important in ceea ce priveste viitorul gamei Duster prin lansarea noului model, aducand imbunatatiri atat in zona de design cat si in zona tehnica.
Referitor la structura noului SUV ce urmeaza a fi lansat de Dacia putem spune ca are la baza aceeasi platforma ca cea predecesorului si ca sunt foarte multe asemanari intre cele doua modele si la capitoulul dimensiuni.

Laurens van den Acker (seful departamentului de Desing al Dacia), a afirmat faptul ca ficare panou al caroseriei SUV-ului Dacia Duster 2018 este complet nou.

Cea mai importanta si atractiva noutate vin din partea frontala a noului Duster ce poarta o noua semnatura luminoasa a farurilor care sunt echipate cu tehnologie LED pentru luminile de zi. Tot aici putem nota grila radiator care prezinta blocuri optice noi, capota cu linii sportive si scutul de protectie redesenat.

Tot la partea de desing, Dacia ne mai surpinde cu o noutate prin decizia de a amplasa parbrizul cu 10cm mai in fata la un unghi mai inclinat pentru a mari spatiul din interior. Pana in acest moment nu au fost prezentate imagini cu interiorul noului Duster si nu ne putem pronunta la acest captiol.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Asus F550JX - i7 4720HQ, 15" FHD, 8GB DDR3, 120GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 950M 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung S6 si cu un Nikon D3000.

Related Posts