OnePlus pare să fie un exemplu pentru alte OEM-uri Android cu actualizările Oreo (relativ) în timp util. Compania chineză a dezvăluit OxygenOS 5.0, prima actualizare Android 8.0 Oreo OTA pentru smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T. Utilizatorii OnePlus 3 și OnePlus 3T au experimentat deja actualizarea Android 8.0 Oreo ca parte a programului beta închis al companiei, precum și mai recent, programul Open Beta, luna trecută.

OnePlus spune că lansarea incrementală a OxygenOS 5.0 pentru OnePlus 3 și 3T a început și va ajunge la un procent mic de utilizatori începând de duminică. O extindere mai largă a actualizării Oreo poate fi așteptată în câteva zile.

OxygenOS 5.0, prima actualizare Android 8.0 Oreo OTA bazată pe OxygenOS, aduce unele modificări majore dispozitivelor. În primul rând, se actualizeaza versiunea Android la Android 8.0 Oreo. În afară de ceea ce vă puteți aștepta de la ultimul sistem de operare Android, care include modul Imagine în imagine, Funcție automată de umplere, Selecție text inteligent, Aplicații paralele OnePlus 3 și 3T și un nou set de setări rapide. Patch-ul de securitate a fost actualizat doar până în septembrie. În ceea ce privește lansatorul OnePlus, OxygenOS 5.0 primește noi puncte de notificare, noul design al dosarului App și, de asemenea, permite utilizatorilor să încarce fotografii direct la Shot on OnePlus. Merită subliniat faptul că schimbătorul de note pentru construirea finală este similar cu versiunea beta lansată în octombrie pentru OnePlus 3 și OnePlus 3T.

Compania a lansat, în cadrul keynote-ului OnePlus 5T, că noul smartphone va primi versiunea 8.0 Oreo open beta până la sfârșitul lunii decembrie. Modelul OnePlus 5 a fost de asemenea promis să fie modernizat la OnePlus 5 prin versiunea open beta Oreo, în cursul acestei luni.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.