Potrivit unui site web coreean urmatorul smartphone din seria ‘’OnePlus’’ va fi numit OnePlus 5. Prima intrebare ar fi de ce compania a sarit peste OnePlus 4? Ei bine, exista o serie de posibilitati: prima ar fi referitoare la numarul 4 care este considerat ghinionist in China sau exista si o a doua posibilitate referitoare la faptul ca urmatorul smartphone din seria ‘’OnePlus’’ (excluzand OnePlus X) ar fi tehnic al cincilea pe care compania l-ar produce.

OnePlus 5 este de asteptat sa aibe un corp de sticla (care ar putea fi facut din ceramica, ca si Xiaomi Mi Mix). Pe scurt, este de asteptat sa ofere un design relativ asemanator cu Samsung Galaxy S7 Edge si, de asemenea, ar urma sa vina cu incarcare wireless.

In ceea ce priveste specificatiile referitoare la display si anume marime si rezolutie sunt inca necunoscute, dar va pot spune in mod sigur ca va avea ecran curbat. Acesta ar urma sa vina cu un procesor Snapdragon 835, ajutat de 6 sau 8GB de memorie RAM si 256GB de stocare interna.

OnePlus 5 promite sa impresioneze placut utilizatorii la capitolul camera. Acesta cuprinde doua camere: una pe spate de 23 megapixeli si una frontala de 16 megapixeli. Acestea promit performante mult mai bune cat si o claritate foarte buna a imaginii chiar si la conditii de lumina scazuta.

Alte specificatii includ un port USB tip C, incarcare rapida si ca de obicei, o baterie de 4,000 mAh care promite sa tina mai mult timp telefonul in ”viata”. De asemenea ca sistem de operare vom avea cel mai probabil Android 7.0 Nougat.

Data de lansare a acestui smartphone este in continuare necunoscuta, dar se presupune ca trebui sa se lanseze undeva in trimestrul 3 al acestui an.

In concluzie OnePlus 5 va fi un dispozitiv extrem de rapid, cu un pret agresiv si o calitate excelenta a camerei, fiind un adversar detemut pentru Galaxy S8, LG G6 si Huawei P10.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.