Nokia 3310 se intoarce in 2017 cu un nou design. Vezi cum arata!

Vandut in peste 126 milioane de exemplare de la lansarea din Septembrie 2000, Nokia 3310 reinvie la inceput de 2017 si ne surpinde cu un design clasic cu elemente moderne. Cu o reintoarcere nostalgica, Nokia 3310 capata o forma moderna, dar similara cu modelul original, multumita celor de la HDM Global, brandul din spatele Nokia.

Chiar daca numele modelului este identic cu cel lansat acum 17 ani, in ceea ce priveste partea tehnica s-au schimbat multe, iar in acest sens am aflat direct de la MWC Barcelona ca noul 3310 va rula sistemul de operare Nokia Series 30+, ceea ce nu il va face un smartphone, deci va ramane tot in segmentul de telefoane non-smartphone de dragul amintirilor a milioane de oameni.

• Sistem de operare: Nokia Series 30+
• Dispaly: 2.4-inch QVGA
• Camera foto: 2 Mpx
• Slot card: microSD

Aceste specificatii sunt destul de comune pentru telefonele non-smartphone, insa fanii Nokia si nostalgicii se asteptau sa vada un Nokia 3310 cu totul si cu totul revitalizat si cu specificatii tehnice specifice telefoanelor moderne. In comparatie cu vechiul Nokia 3310, noua versiune este putin mai mica in dimensiuni, mai subtire si mai usor. La prima vedere putem observa cu usurinta ca modernul 3310 are colturile ceva mai rotunjite decat modelul vechi, ceea ce inseamna ca Nokia a pastrat in linii mari design-ul, reinprospatand-ul oarecum la nivelul din prezent.

Daca a reusit sa ne suscite interesul ramana de vazut. Vom analiza cum va fi primit de catre utilizatori si ce succes va inregistra la nivel mondial.

Un telefon urat marca Nokia
Multe guri din presa de specialitate, dar si simpli oameni care isi dau cu parerea, spun despre 3310 ca este un telefon urat si ca nu seamna neaparat cu batranul 3310 lansat acum 17 ani.
Oare va mai ajunge vreodata Nokia sa vanda peste 126 de milioane de exemplare a unui model de telefon?

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.