Orange lansează în exclusivitate în România Garmin vivoactive 3 Music

Clienţii Orange pot achiziţiona în exclusivitate începând de astăzi Garmin vivoactive 3 Music, cel mai nou smartwatch din oferta Orange.

Ceas inteligent cu stocare şi redare de muzică

Vivoactive 3 Music este dedicat celor pasionaţi de sport şi de muzică, oferind posibilitatea de a stoca şi de a asculta până la 500 de melodii, direct din memoria ceasului, fără a fi necesară utilizarea telefonului. În plus, ai acces la peste 53 de milioane de melodii cu ajutorul aplicaţiei Deezer instalată direct pe ceas.

Ideal pentru mai multe sporturi

Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, este usor de găsit un mod distractiv pentru a rămâne activ. De la alergare, înot sau antrenamente de forţă la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate.

Conectat în permanenţă
Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, pentru a vizualiza e-mailuri, actualizări ale reţelelor de socializare sau chiar pentru a găsi telefonul.

Noul ceas Garmin este în acelaşi timp companionul perfect şi pentru activităţile de zi cu zi. Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, a vizualiza e-mailuri sau alertele primite de la aplicaţiile cel mai des folosite pe telefonul mobil.

Un singur gadget versatil, mai multe perspective
Vlad Dumitrescu, Sales Advisor Orange, are şansa să interacţioneze zilnic cu cele mai noi gadgeturi. Află părerea lui despre Vivoactive 3 Music şi ce l-a impresionat la acest ceas.

Garmin vivoactive 3 Music este disponibil în oferta Orange la preţul de 329 euro: www.orange.ro

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.