Pentru a spori productivitatea dezvoltatorilor și pentru a simplifica dezvoltarea aplicațiilor, Microsoft a anunțat noi tehnologii de platforme de date și instrumente de dezvoltare, pe mai multe platforme.

Compania a lansat o nouă platformă bazată pe IA (Inteligenta Artificiala),  “Azure Databricks”, în timpul unui eveniment pentru dezvoltatori, joi târziu.

Proiectat în colaborare cu fondatorii Apache Spark, platforma de analiză Azure Databricks oferă setări cu un singur clic, fluxuri de lucru simplificate și un spațiu de lucru interactiv.

Platforma va permite organizațiilor să furnizeze analize de sine stătătoare și învățare automată asupra tuturor datelor cu performanță și guvernare de nivel enterprise, a afirmat Microsoft într-o declarație.

“Cu cloud-ul inteligent de astăzi, tehnologiile emergente, cum ar fi Inteligența Artificială (IA), au potențialul de a schimba fiecare aspect al modului în care interacționăm cu lumea”, a declarat Scott Guthrie, vicepreședinte executiv.

“Dezvoltatorii sunt in fruntea formarii acelui potential. Anunțăm noi instrumente și servicii care ajută dezvoltatorii să construiască aplicații și servicii pentru viitorul bazat pe AI, folosind platformele, limbile și instrumentele de colaborare pe care le cunosc și le iubesc”.

Microsoft lansează unelte menite să ajute dezvoltatorii, echipele de dezvoltare și oamenii de știință să colaboreze și să lucreze împreună mai eficient pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea aplicațiilor.

Compania a anunțat disponibilitatea generală a unui “Visual Studio App Center”.

Dezvoltatorii pot utiliza App Center pentru a spori productivitatea și a accelera ciclul de viață al aplicațiilor, eliberându-i să petreacă mai mult timp pe noi caracteristici și experiențe mai bune pentru utilizatori.

Dezvoltatorii și oamenii de știință de date pot dezvolta, de asemenea, modele AI cu toată productivitatea Visual Studio, pe cadre și limbi.

Microsoft a anunțat, de asemenea, “Azure IoT Edge”, care va permite AI, analiza avansată și învățarea în mașină pentru dispozitivele alimentate de Internetul de lucruri (IoT). Noul serviciu de la Microsoft suna bine pentru era in care traim, dar oare cat de bine ?

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.