Laptop Acer Predator 21X: ecran curbat si dual GTX1080

In industria IT si in cea de gaming in special, intrecerea dintre producatori este continua si atinge cote spectaculoase. Acest lucru nu poate insa decat sa ne bucure, insemnand ca urmeaza intotdeauna sa fie lansate laptopuri si dispozitive din ce in ce mai performante si mai inteligente. Cei de la Acer au anuntat in cadrul targului IFA de la Berlin de anul acesta ca urmeaza sa scoata pe piata cel mai performant laptop de gaming de pana acum. Cu un ecran curbat, doua placi grafice dedicate si un procesor Intel Core K de generatia a 7a, deja Acer Predator 21 X nu mai are nevoie de nicio alta prezentare.

Configuratie de vis devenita realitate

Acer pare ca a ascultat visele celor mai pasionati gameri si le-a pus in aplicare. Acer Predator 21 X impresioneaza din toate punctele de vedere. Pentru inceput, avem de-a face cu un model cu design ultra futurist, ce pare desprins dintr-o alta lume. Designul este prevazut cu iluminare LED si are linii dintre cele mai curajoase, trecand dincolo de tot ce am vazut pana acum. Tastatura este mecanica, partea numerica se transforma in touchpad si putem vedea cum functioneaza unul dintre ventilatoare prin intermediul unei insertii de sticla.

Gasim apoi pentru prima oara un ecran curbat la un laptop. Ecranul de 21 de inch va avea o rezolutie de 2560 x 1080 de pixeli si va beneficia de tehnologie IPS. Ecranul curbat va oferi o experienta de joc cu totul noua si va acapara cu atat mai mult atentia utilizatorului. Dimensiunile si greutatea vor fi cu siguranta destul de mari, dar acest lucru nu va deranja impatimitii de jocuri aflati mereu in cautarea de avantaje si experiente de joc cat mai bune.

La nivelul performantei lucrurile continua in acelasi mod incredibil. Dupa cum spuneam mai sus, configuratia va cuprinde un procesor Intel Core K de a 7 a generatie. Ceea ce urmeaza suna la fel de bine. Vom putea beneficia de o experienta de joc impecabila la cel mai ridicat nivel de detaliu datorita celor doua placi grafice GeForce GTX 1080, memoriei RAM de 64 GB si sistemului Tobii eye-tracking.

Performanta este sustinuta de un sistem excelent de ventilare, cu 5 ventilatoare de mari dimensiuni plasate in puncte-cheie.
Iar pentru a duce pana la sfarsit lucrurile, capacitatea de stocare este de 4 TB SSD si laptopul beneficiaza de un sistem audio 4.2 (4 difuzoare si 2 subwoofere). Ce ne putem dori mai mult de atat?

Acer Predator 21 X este fara indoiala un model care va face istorie. In momentul de fata acesta este disponibil la comanda, urmand ca modelele sa fie livrate incepand cu ianuarie 2017. Intrucat urmeaza sa integreze componente ce nu au fost inca lansate de producatorii proprii (ex.Intel nu a anuntat inca generatia Intel Core K de generatia a 7 a), sistemul de vanzare pe comanda este de inteles. Laptopul va avea un pret cu siguranta colosal, asa ca va intra cel putin in prima etapa doar in posesia celor dispusi sa investeasca pentru pasiunea de gaming bugete foarte mari.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.