Pe 26 mai,platforma de streaming video,Twitch, va celebra la nivel de site sarbatoarea cu numele Twitch Unity,care celebreaza diversitatea si inclusivitatea.Aceasta sarbatoara de la Twitch are in plan,de a evidentia in prima pagina,canalele care exemplifica o cultura pozitiva.In acea zi,stramerii sunt incurajati sa tina discutii relevante.Platforma o sa lanseze si un emoji pentru acest eveniment,care il puteti vedea in imaginea de mai sus.

Daca vrei sa sutii personal efortul,poti cumpara tricoul special de la Twitch care se va lansa special pentru acest eveniment.Platforma Twitch a creat acest eveniment pentru a incuraja mai mult femei si mai multe persoane de culoare sa intre in comunitate.Twitch are o problema cu diversitatea.Dupa cum stim cei mai multi dintr-e streameri sunt persoane albe.Compania a incercat sa ca abordeze aceasta problema de mult timp,ba chiar a creat un panou numit “Diversify Twitch” in timpul conferintei din 2016.

Din pacate,vorbitorii Afro-Americani sunt atatcati fara mila cu injuraturi care implica rasismul.Sa speram ca asta nu o sa se intample si viitorilor streameri din intreaga lume.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.