Pe 26 mai,platforma de streaming video,Twitch, va celebra la nivel de site sarbatoarea cu numele Twitch Unity,care celebreaza diversitatea si inclusivitatea.Aceasta sarbatoara de la Twitch are in plan,de a evidentia in prima pagina,canalele care exemplifica o cultura pozitiva.In acea zi,stramerii sunt incurajati sa tina discutii relevante.Platforma o sa lanseze si un emoji pentru acest eveniment,care il puteti vedea in imaginea de mai sus.

Daca vrei sa sutii personal efortul,poti cumpara tricoul special de la Twitch care se va lansa special pentru acest eveniment.Platforma Twitch a creat acest eveniment pentru a incuraja mai mult femei si mai multe persoane de culoare sa intre in comunitate.Twitch are o problema cu diversitatea.Dupa cum stim cei mai multi dintr-e streameri sunt persoane albe.Compania a incercat sa ca abordeze aceasta problema de mult timp,ba chiar a creat un panou numit “Diversify Twitch” in timpul conferintei din 2016.

Din pacate,vorbitorii Afro-Americani sunt atatcati fara mila cu injuraturi care implica rasismul.Sa speram ca asta nu o sa se intample si viitorilor streameri din intreaga lume.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts