Xiaomi Redmi Not 5, succesorul popularului Redmi Not 4, se pare că se va lansa în patria sa. O listă online care a afișat substituentul Xiaomi Redmi Not 5, a fost văzută pe JD.com. Listarea nu include o imagine a produsului și poate fi considerată un substituent pentru viitoarea notă Redmi 5. După câteva rapoarte care au evidențiat înregistrarea pe comerciantul cu amănuntul, a fost tras în jos faptul că lansarea ar putea fi iminentă. Xiaomi a anunțat reducerea prețului popularului său Redmi Note 4, iar acesta poate fi un semn care indică lansarea succesorului. Note Redmi 4 a fost unul dintre smartphone-urile de top pentru Xiaomi în acest an.

Xiaomi Redmi Notă 5 specificații
GizmoChina a văzut mai întâi listarea Redmi Note 5 pe JD.com și a adăugat că va avea un afișaj de la margine la margine. Nu au fost spuse specificații pentru telefon. Pe baza scurgerilor preliminare, pretinsul Xiaomi Redmi Note 5, probabil o sa fie lansat cu un raport de aspect de 18: 9. În plus, se spune că telefonul vine cu o cameră dublă. În ceea ce privesc specificațiile, Xiaomi Redmi Note 5, se spune că vine cu un senzor Snapdragon 660 sau MediaTek Helio P25 SoC, senzori de 16 megapixeli și 5 megapixeli, și poate fi alimentat de o baterie de 4000 mAh.

TENAA, autoritatea de certificare chinezească, a declarat că a lansat un nou ecran de 5.99-inch Full HD HDD 2.5D curbat pe Note Redmi. Se spune că lansarea se face în două variante: spațiu de stocare de 3 GB RAM + 32 GB și spațiu de stocare de 4 GB RAM + 64 GB. Este foarte probabil să rulați pe MIUI 9, direct din cutie, Android 7.1.2 Nougat. Listarea a mai spus că telefonul va măsura 158.5×75.4x8mm și va cântări aproximativ 180 de grame.

Pentru a-și aminti, Xiaomi a lansat succesorul seriei Note 4 și primul smartphone din seria Note 5, Xiaomi Redmi Note 5A, în China. Telefonul a fost lansat în august și a fost în două modele (Standard Edition și High Edition) cu trei variante de memorie RAM și memorie de stocare – varianta de bază (2GB RAM + 16GB de stocare) este de 6990 CNY, in timp ce celelalte doua variante premium, cu scanere de amprente digitale si specificatii imbunatatite, cu o varianta de stocare de 3GB RAM + 32GB sunt la pretul de 899 CNY si varianta de stocare de 4GB RAM + 64GB la pretul de 1199 CNY.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.