Xiaomi Redmi Not 5, succesorul popularului Redmi Not 4, se pare că se va lansa în patria sa. O listă online care a afișat substituentul Xiaomi Redmi Not 5, a fost văzută pe JD.com. Listarea nu include o imagine a produsului și poate fi considerată un substituent pentru viitoarea notă Redmi 5. După câteva rapoarte care au evidențiat înregistrarea pe comerciantul cu amănuntul, a fost tras în jos faptul că lansarea ar putea fi iminentă. Xiaomi a anunțat reducerea prețului popularului său Redmi Note 4, iar acesta poate fi un semn care indică lansarea succesorului. Note Redmi 4 a fost unul dintre smartphone-urile de top pentru Xiaomi în acest an.

Xiaomi Redmi Notă 5 specificații
GizmoChina a văzut mai întâi listarea Redmi Note 5 pe JD.com și a adăugat că va avea un afișaj de la margine la margine. Nu au fost spuse specificații pentru telefon. Pe baza scurgerilor preliminare, pretinsul Xiaomi Redmi Note 5, probabil o sa fie lansat cu un raport de aspect de 18: 9. În plus, se spune că telefonul vine cu o cameră dublă. În ceea ce privesc specificațiile, Xiaomi Redmi Note 5, se spune că vine cu un senzor Snapdragon 660 sau MediaTek Helio P25 SoC, senzori de 16 megapixeli și 5 megapixeli, și poate fi alimentat de o baterie de 4000 mAh.

TENAA, autoritatea de certificare chinezească, a declarat că a lansat un nou ecran de 5.99-inch Full HD HDD 2.5D curbat pe Note Redmi. Se spune că lansarea se face în două variante: spațiu de stocare de 3 GB RAM + 32 GB și spațiu de stocare de 4 GB RAM + 64 GB. Este foarte probabil să rulați pe MIUI 9, direct din cutie, Android 7.1.2 Nougat. Listarea a mai spus că telefonul va măsura 158.5×75.4x8mm și va cântări aproximativ 180 de grame.

Pentru a-și aminti, Xiaomi a lansat succesorul seriei Note 4 și primul smartphone din seria Note 5, Xiaomi Redmi Note 5A, în China. Telefonul a fost lansat în august și a fost în două modele (Standard Edition și High Edition) cu trei variante de memorie RAM și memorie de stocare – varianta de bază (2GB RAM + 16GB de stocare) este de 6990 CNY, in timp ce celelalte doua variante premium, cu scanere de amprente digitale si specificatii imbunatatite, cu o varianta de stocare de 3GB RAM + 32GB sunt la pretul de 899 CNY si varianta de stocare de 4GB RAM + 64GB la pretul de 1199 CNY.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.