Stim cu totii ca va veni.Apple, recent a anuntat public ca va lansa o serie noua de computere iMac anul acesta.Dar acesta va fi diferit inauntru cat si inafara.Inainte si mai ales cand Apple a tinut discutia cu jurnalistii din aprilie, s-a adus la cunostiinta cateva intrebari despre viitorul Mac-ului in care s-au prezentat mai multe detalii despre Mac-urile Desktop.Desigur, inca nu se stie cand se va lansa noul iMac 2017 si o sa mai asteptam ceva timp.Cu asta iata tot ce stim despre iMac 2017.

iMac 2017 data de lansare

Cand Apple a confirmat pentru prima data ca noul iMac se va lansa in 2017,directorii naturali nu au oferit nimic despre momentul cand aceste comuputere noi s-ar lansa.De la intalnirea dezvaluitoare cu presa, s-a dezvoltat o idee mai buna despre momentul cand vom vedea iMac-urile 2017 pe piata.Un raport DigitTimes, citand unele surse, sustine ca doua noi modele iMac 2017 de 21,5 inch si 27 inch vor intra in productie in luna mai, urmand ca in al treilea trimestu al anului 2017 sa se lanseze.

iMac 2017 pret

Din pacate, am auzit foarte putin despre pretul noului iMac 2017.Cu toate acestea, ar fi sigur sa se astepte ca acestea sa fie in comformitate cu preturile anterioare pentru iMac.Oricum, pretul de pornire pentru noul iMac de 21,5 inch este de la 1.100 dolari americani, iar pentru noul iMac de 27 inch este de la 1.800 de dolari americani.

iMac 2017 specificatii

In mod specific, noul iMac 2017 va avea grafica de la AMD, procesoare Intel Xeon E3-1285 v6 si 16GB pana la 64GB de memorie RAM ECC.In plus noul iMac 2017 va avea Thunderbolt 3 prin USB-C si un SSD de 2TB.Acestea sunt probabil doar un gust al optiunilor hardware care vor fi disponibile la lansarea iMac pro-grade.In sfarsit, din nou, ar trebui sa ne asteptam sa vedem mai departe experimentul Apple cu tehnologia Touch Bar.Un raport sustine ca noua tastatura iMac 2017 va avea propriul Touch Bar.

Bonus:

Nu va asteptati ca noul iMac sa vina cu un ecran tactil.Nu se va intampla.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts