Smartwatch Pebble Time Round in exclusivitate in oferta Orange


Smartwatch Pebble
Pebble Time Round, cel mai ușor și subțire smartwatch vine în exclusivitate în oferta Orange

Clienţii care îşi doresc un smartwatch confortabil și ușor, ce îmbină funcționalitatea cu un design elegant și durabil, vor găsi în oferta de wearable a Orange România noul model Pebble, Time Round. Pebble este unul dintre cei mai vechi jucători în domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subțire și mai ușor smartwatch. Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Pebble
Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble Time Round este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și poate fi achiziționat la 229 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau din magazinul online.

Specificatii:
Dimensiuni: 38.5 mm x 38.5 mm x 7.5 mm
Curea: 20 mm latime
Greutate: 32 g
Rezistenta la apa: rezistent la apa cu standard IPX7
Microfon: incorporat
Grosime: 7.5 mm
Ecran: 2.5D gorilla glass display

Mii de aplicatii si interfete personalizate din Pebble AppStore
Incarcare magnetica cu ajutorul unui cablu USB
Monitorizeaza activitatea zilnica si calitatea somnului
Sistem vibratii pentru alarme si alerte discrete sau notificatii inclus
Compatibil cu orice sistem iOS 8 sau mai nou
Compatibil cu orice sistem Android 4.3 sau mai nou

PTR_Black_20mm
PTR_Black_14mm
splashc03
splashc04

Sursa: orange.ro

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.