In urma cu ceva timp, informatiile despre specificatiile lui Xiaomi Redmi Note 5, au fost dezvaluite, iar acum au fost dezvaluite si mai multe detalii despre varianta sa. Dar oricum, nu vorbim despre Xiaomi Redmi Note 5, ci despre Xiaomi Redmi Note 5A. Specificatiile si cutia de comert a acestui telefon au fost dezvaluite, ducand la lansarea iminenta. Xiaomi Redmi Note 5A, ar fi o varianta premium a smartphone-ului Xiaomi Redmi Note 5. Oricum, o sa vedem mai multe detalii cand se va lansa.

Xiaomi

Dar, cred cum ca cea mai mare parte dintre noi vor sa afle specificatiile acestui telefon de la Xiaomi, nu-i asa ? Specificatiile acestui telefon au fost publicate pe Twiter. Aperent, sursa acestor informatii a fost un utilizator al Weibo, cu numele Tenfar. El a fost cel care a publicat informatiile pe Weibo, iar dupa aceea, aceste informatii au fost puse pe Twitter. Conform informatiilor de pe Twitter, telefonul o sa aiba un display Full HD de 5.5 inch, cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Telefonul o sa aiba un chipset Qualcomm Snapdragon 625 SoC, o memorie RAM de 4 GB si o memorie interna de 64 GB. Momentan nu se stie daca acesta va suporta un slot de card microSD sau nu.

Cand vine vorba de camera, treaba sta in felul urmator: camera principala o sa fie o camera dubla cu senzori de 12 MP – OV12A10 – si de 13 MP  –  OV12880. Unul din acesti senzori ar fi pentru unghiuri deschise. Cat despre camera frontala, acesta este mai slabuta. Aceasta are o rezolutie de 5 MP, su senzor S5K5E8 de la Samsung. Aceasta camera a fost proiectata pentru convorbiri video si pentru selfi-uri. Oare, cei 5 MP or sa fie de ajuns pentru acest telefon ? Raspunsul o sa il vedem cand o sa se lanzeze.

In plus, cutia acestui telefon a fost dezvaluita de catre cei ITHomes.  Cutia are un design minimalist, cu logo-ul MI sus si cu numele telefonului jos, in partea stanga. Din pacate, momentan, nu exista nici o informatie despre lansarea acestui telefon. In schimb, despre pret sunt cateva informatii. Se asteapta ca pretul acestui telefon sa se invarta in jurul sumei de 200 de dolari. Mai mult sau mai putin. De asemenea, acest telefon ar putea sa aiba preinstalat noul sistem de operare al celor de la Xiomi, MIUI 9. Momentan acestea sunt toate informatiile pe care le-am gasit.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.