Într-o încercare de a da mai multă putere femeilor pe platformă, aplicația de întâlniri Tinder este pregătită să introducă o setare care face posibil ca femeile să interacționeze numai cu bărbații care trimit mesaj primii.

“Deseori, femeile nu doresc cu adevărat presiunea de a lansa conversația, dar dacă o doresc, este grozav”, a declarat Mandy Ginsberg, CEO, Match Group Inc., citat de site-ul MarketWatch, joi.

Compania mamă a companiei Tinder, Match Group Inc., a declarat că noua opțiune va permite femeilor să aleagă când să înceapă o conversație, dar nu va fi setarea implicită, deoarece este în aplicația rivală Bumble.

“Dedicarea oamenilor, alegerea față de a spune oamenilor cum să se angajeze este cea mai mare diferență”, a adăugat Ginsberg.

În prezent, Tinder permite fiecărui bărbat sau femeii să facă prima mișcare după ce a fost făcut un meci reciproc.

Cu peste trei milioane de abonați plătiți, această caracteristică dublă opt-in, a făcut Tinder una dintre cele mai de succes aplicații de dating pe piață.

Acesta a reprezentat 30% din veniturile companiei mamă în 2017, potrivit TechCrunch.

Cu toate acestea, Bumble a “mâncat” din teritoriul lui Tinder cu aplicația sa în creștere rapidă, care susține că are peste 26 de milioane de utilizatori.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.