In 2016, compania Google a surprins piata de telefoane mobile, cu primul telefon cu Android al acestora. Telefonul a fost conceptualizat, conceput si testat in cadrul companiei. Seful Pixel, Rick Osterloh, a indicat mai devreme o lansare anuala. Ceea ce inseamna ca cei de la Google, o sa scoata pe piata noul smartphone, Google Pixel 2. Acesta, o sa aiba specificatii imbunatatite si camere mai bune. Smartphone-ul va veni cu Android O, preinstalat. Versiunea BETA a noii versiuni Android este disponibila pentru toti cei care sunt curiosi ce caracteristici o sa aiba.

Spre deosebire de primul telefon Pixel, cei de la Google nu au mai conceput si nu au mai produs Google Pixel 2. Compania Google a semnat un contract cu cei de la LG Electronics, pentru a le concepe si produce noul telefon. Desi Google nu este foarte darnic cu infomatiile, un zvon spune ca acestia o sa vina cu trei telefoane de marimi si specificatii diferite, pentru a atrage toti clientii, indiferent de buget. Intrebarea este, Cat de mare este ecranul noului Google Pixel. In timp ce rapoartele initiale spuneau ca acesta o sa aiba un ecran de 6.4 inch, noile zvonuri spun ca acesta o sa aiba un ecran de 5.99 inch. Ecranul noului telefon va acoperi aproape intreaga sa fata, lasand senzorul de amprenta, pe spatele acestuia. Prin urmare, toat acest design este copiat de pe Samsnung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus.

Specificatii pentru Google Pixel 2 si Pixel 2 XL

Potrivit unui raport, Google Pixel 2 vine cu un chipset imbunatatit si o camera foto mai buna, in special pentru fotografiile cu lumina slaba. Google se concentreaza pe “caracteristica suplimentara”, in loc de megapixeli. Noul smartphone, Google Pixel 2, va veni cu un chipset Snapdragon 835, impreuna cu 4GB de memorie RAM. Telefonul va veni cu o singura camera si nu cu o configuratie duala. Desi nu este clara capacitatea bateriei, pachetul cel mai mare al sau, ar putea depsi 3.500 mAh, dar este mai probabil ca bateria sa aiba o capacitate de 3.300 mAh. De asemenea, acest smartphone va avea un difozor mai puernic.

Cand se lanseaza Google Pixel 2 si Pixel 2 XL ?

Telefonul celor de la Google, este asteptat sa se lanseze prin luna Octombrie. Pretul nu a fost dezvaluit, dar un zvon ar spune ca pretul este aproape la fel ca cel de anul trecut – 650 si 770 de dolari, iar pentru variana mai mare va trebui sa scoateti inca 50 de dolari in plus. Telefonul cu ecran OLED, fabricat de LG Electronics, ar putea sa fie mai mare decat pretul de mai devreme, din cauza ca, acest telefon are spatele si fata reconcepute.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.