Ti s-a stricat cardul de memorie? Uite ce trebuie sa faci si unde sa mergi

A dat ghinionul peste tine si tocmai ai realizat ca ai un card de memorie ce nu mai poate fi accesat? Ai incercat sa-l conectezi intr-un card reader, dar fara succes. L-ai conectat si la pc, si la laptop, dar degeaba. Te intrebi daca mai exista salvare pentru datele si pozele tale de pe cardul de memorie? Ei bine, exista..

Trebuie doar sa ajungi intr-un centru de service pentru recuperarea datelor. Am trecut si eu prin aceasta problema si iti spun in continuare cum m-au ajutat specialistii de la recuperaridate.ro.

Dupa ce mi-am dat seama ca nu reusesc sub nicio forma sa accesez datele de pe cardul de memorie, am cautat pe google si am dat peste o firma de Recuperari date, care se ocupa inclusiv de recuperari de pe carduri de memorie. I-am sunat imediat si le-am spus cu ce problema ma confrunt si asa cum era de asteptat, au vrut sa vada cardul ca sa poate formula un diagnostic cat mai pertinent.

Spre norocul meu, cardul nu a fost total compromis, ci datele au putut fi recuperare la centru. Totul s-a intamplat rapid, iar costurile nu au fost foarte mari. Cu toate astea, intamplarea aceasta m-a facut sa inteleg inca o data cat de important este sa faci back-up la datele si pozele pe care nu ai vrea sa le pierzi.De ce se defecteaza un card de memorie?

Am vrut sa vad care sunt motivele care duc la defectarea cardurilor de memorie ca sa stiu ce sa evit pe viitor. Se pare ca cele mai multe carduri de memorie nu se strica de fapt, dar pentru ca nu exista un mediu de stocare 100% perfect, anumite “bucati” din carduri mor pe parcursul utilizarii.

Dezavantajul este ca nu poti sa-ti dai seama daca urmeaza sa ti se strice cardul de memorie. Totul se poate intampla din senin. Azi e totul ok, dar maine nu-l mai poti accesa. Totusi, exista cateva teste care arata ca peste 98% din carduri suporta in general peste 10 000 de porniri, dar asta nu e o regula. Un card poate ajunge la un numar mult mai mic de porniri.

Recomandarea mea este ca daca ai un card care nu poate fi detectat sa apelezi la tehnicienii de la recuperaridate.ro care te vor putea ajuta.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.