Prin definitie, hard diskurile sunt mecanice, ceea ce inseamna ca au parti mobile care se pot uza in timp. Capetele de citire/ scriere, axul si dispozitivul de actionare pot fi incapabile sa citeasca datele de pe unitate chiar si dupa o usoara decalara. Erorile de utilizare (user errors), virusii si daunele fizice pot afecta, de asemenea, functionarea unitatii.

Cat costa recuperarea datelor de pe hard diskuri?

Costul depinde de o varietate de factori, inclusiv marca, modelul si capacitatea dispozitivului. Nivelul de serviciu ales influenteaza de asemenea costul final. Inginerii in recuperare date va vor oferi de obicei un raport de diagnostic dupa examinarea dispozitivului si va vor oferi o estimare de pret in functie de obiectivul urmarit.

Cum pot specialistii ingineri sa-mi recupereze datele de pe hard disk?

Echipa de ingineri specialisti repara sau inlocuieste componentele hard diskului deteriorat prin diverse proceduri si echipamente de ultima generatie. Dupa inlocuirea pieselor, inginerii in recuperare date pot sa creeze o copie a hard diskului si sa preia fisierele folosind software specializat. Dupa recuperarea fisierelor, datele se returneaza pe un suport viabil.

Ce se intampla daca am nevoie doar de anumite fisiere de pe hard disk-ul defect?

Daca exista anumite fisiere care sunt mai importante, atunci specialistii in recuperari date le vor trata cu prioritate in timpul procesului de recuperare. In general, se propune o recuperare completa de fiecare data si se returneaza fiecare fisier recuperat cu succes. Recuperarea securizata a datelor are o rata de succes de 96%.

Pot folosi un soft de recuperare date pentru a-mi repara sistemul?

Nu. Nu recomandam aceasta metoda, pentru ca software-ul nu va remedia problemele fizice si poate provoca daune suplimentare unitatii si poate suprascrie datele.

Bit Data Recovery este lider in domeniul recuperarii datelor cu instrumente si echipamente de ultima generatie si ingineri cu experienta puternica. In acest centru se pot recupera date de pe orice tip de hard disk, indiferent de bradul si capacitatea acestuia.

Fie ca e vorba de date logice sau fizice, expertii in recuperari date vor putea efectua operatiunile necesare atunci cand hard diskurile:

– fac zgomot de click

– au capete moarte

– sunt zgariate

– motor blocat

– defecte la nivel de platou

– stergere accidentala a fisierelor

– reformatare

– deteriorare de mediu (apa sau foc).

Cele mai noi tehnologii in data recovery permit realizarea recuperarilor de date de pe hard diskuri de pe toate tipurile de hard diskuri, indiferent de dimensiunea fizica sau de problema.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.