Fie ca ati sters din greseala un fisier important, fie ca ati uitat codul de acces al dispozitivului sau fie ca ati pierdut sau distrus iPhone-ul dvs. undeva pe drum, ati lasat fisierele dvs. valoroase, fotografii si alte date la voia intamplarii.

Cu Aiseesoft Mac FoneLab, puteti recupera cu usurinta fisierele sterse dintr-un iPhone sau iPad blocat. De asemenea, un lucru bun este faptul ca puteti sa recuperati cu usurinta chiar si fisierele pe care le-ati sters de mult timp.

Aiseesoft Mac FoneLab se bazeaza pe instrumentele proprii Apple pentru gestionarea datelor iOS permitandu-va sa recuperati continutul telefonului direct prin USB sau oferindu-va acces la continutul unui fisier de backup iTunes. Cu toate aceasta, puteti cauta fisierele de care aveti nevoie sau pur și simplu sa recuperati totul de pe dispozitiv.

Procesul de recuperare a datelor

Pur și simplu descarcati FoneLab de aici si-l deschideti de pe PC-ul sau Mac-ul dvs, conectati dispozitivul la portul USB, selectati optiunea din stanga ”Recover from iOS device” si faceti click pe ‘’Start’’. FoneLab va incepe analizeze memoria interna a dispozitivului pentru a descoperi tot continutul sau, chiar daca dispozitivul este blocat.

 

Odata ce scanarea se face, puteti naviga prin fisiere, jurnale de apeluri si mesaje, precum si alte date pentru a gasi exact ceea ce cautati. In cazul in care continutul pe care doriți sa-l recuperati a fost sters, faceți click pe butonul etichetat “Only display the deleted item(s)” pentru a filtra rezultatele cautarii. Dupa ce gasiti fisierele pe care le cautati pe dispozitiv, selectati-le.

Este o idee buna sa specificati un folder sau o locatie anume unde sa fie salvate fisierele dupa recuperare. Dati click pe butonul ”Recover”, iar apoi dati click pe “…” si alegeti locatia unde doriti ca fisierele sa fie copiate. Cu fisierele selectate si dosarul de iesire ales, faceti click pe ‘’Recover’’ pentru a transfera datele in dosarul desemnat de pe Mac-ul sau PC-ul dvs.

De asemenea, daca nu intelegeti ceva puteti urmari video-ul de mai jos care arata aceeasi pasi descrisi mai jos, ba chiar si alte metode de recuperare pe care le ofera programul :

Asta a fost tot, acum asteptati pana se face recuperarea, care dureaza in functie de cate fisiere aveti de recuperat. Daca este ceva neclar sau aveti alte intrebari, va stam la dispozitie in rubrica de comentarii.

Source  Aiseesoft

Lasa un comentariu

One Response

  1. Taz

    Am sters fisiere ZIP de pe ios dar imi apar ca fiind inca in telefon ( in stocare Iphone/ ZipArchiver)
    Se pot recupera?
    Multumesc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.