Tecno Mobile a anunțat lansarea celui mai recent smartphone Tecno Camon i Sky. Acesta este prima ofertă a companiei pentru un suport de senzor de dezactivare a feței. Ca parte a politicii sale 111, Tecno oferă o garanție de înlocuire de 100 de zile, o înlocuire de o singură dată a ecranului și o garanție extinsă de o lună. Camon i Sky este al treilea SKU din seria Camon i, alături de lansările lansate anterior, Camon i și Camon i Air.

Specificații Tecno Camon i Sky
Tecno Camon i Sky dual-SIM rulează HiOS 3.3.0 pe Android 8.1 Oreo și oferă un afișaj IPS total de 5,45 ” cu un raport al aspectului 18: 9 și raportul ecran-corp de 81,3%. Acesta este alimentat de un procesor quad-core pe 64 de biți MediaTek MT6739WA SoC, împreună cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie încorporată. Depozitarea este extinsă prin intermediul cardului microSD.

În ceea ce privesc specificațiile camerei, Tecno Camon i Sky poartă un singur senzor spate de 13 megapixeli cu caracteristici precum PDAF, diafragma f / 2.0 și obiectiv 5P. Camera frontală beneficiază de un senzor de 8 megapixeli cu “Bliț dublu auto-bliț Boosted” care combină un bliț cu LED-uri orientate spre față și un bliț de ecran, pentru a oferi imagini îmbunătățite și apeluri video. Are o baterie de 3050mAh care alimentează interiorul de sub capotă.

Opțiunile de conectare de pe Tecno Camon i Sky includ VLTE 4G, ViLTE, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, o mufă pentru căști de 3,5 mm și micro-USB. Senzorii de la bord sunt, senzorul de lumină ambientală, senzorul de deblocare a feței, senzorul de amprentă digitală, senzorul de gravitație și senzorul de proximitate. Dimensiunile telefonului sunt de 147.5x70x8.3mm, iar greutatea este de 137 grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.