Tecno Mobile a anunțat lansarea celui mai recent smartphone Tecno Camon i Sky. Acesta este prima ofertă a companiei pentru un suport de senzor de dezactivare a feței. Ca parte a politicii sale 111, Tecno oferă o garanție de înlocuire de 100 de zile, o înlocuire de o singură dată a ecranului și o garanție extinsă de o lună. Camon i Sky este al treilea SKU din seria Camon i, alături de lansările lansate anterior, Camon i și Camon i Air.

Specificații Tecno Camon i Sky
Tecno Camon i Sky dual-SIM rulează HiOS 3.3.0 pe Android 8.1 Oreo și oferă un afișaj IPS total de 5,45 ” cu un raport al aspectului 18: 9 și raportul ecran-corp de 81,3%. Acesta este alimentat de un procesor quad-core pe 64 de biți MediaTek MT6739WA SoC, împreună cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie încorporată. Depozitarea este extinsă prin intermediul cardului microSD.

În ceea ce privesc specificațiile camerei, Tecno Camon i Sky poartă un singur senzor spate de 13 megapixeli cu caracteristici precum PDAF, diafragma f / 2.0 și obiectiv 5P. Camera frontală beneficiază de un senzor de 8 megapixeli cu “Bliț dublu auto-bliț Boosted” care combină un bliț cu LED-uri orientate spre față și un bliț de ecran, pentru a oferi imagini îmbunătățite și apeluri video. Are o baterie de 3050mAh care alimentează interiorul de sub capotă.

Opțiunile de conectare de pe Tecno Camon i Sky includ VLTE 4G, ViLTE, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, o mufă pentru căști de 3,5 mm și micro-USB. Senzorii de la bord sunt, senzorul de lumină ambientală, senzorul de deblocare a feței, senzorul de amprentă digitală, senzorul de gravitație și senzorul de proximitate. Dimensiunile telefonului sunt de 147.5x70x8.3mm, iar greutatea este de 137 grame.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.