Cu Xbox One X lansat abia acum șase luni, se pare că Microsoft lucrează pentru adevăratul succesor al Xbox One. Ce este mai mult, este o listă de locuri de muncă pe site-ul companiei văzută de membrii forumului popular de jocuri, ResetEra, ce sugerează că următorul Xbox poate folosi memoria GDDR6 față de GDDR5 pe Xbox One X. Microsoft caută un inginer senior pentru a-și conduce soluțiile DRAM pentru Hardware-ul Xbox menționând în mod specific “tehnologiile GDDR6 și viitoarele tehnologii DRAM”. Este un turn interesant de evenimente, considerând că la un moment dat Microsoft a dorit ca Xbox One să fie un PC de jocuri, ceea ce înseamnă sfârșitul jocului Xbox ca o consola și o abordare mai deschisă a dezvoltării. Evident, succesul Xbox One X a schimbat acest lucru.

Echipele noastre livrează anual zeci de milioane de produse hardware, inclusiv Xbox One X, Xbox One S, o gamă completă de accesorii și multe altele. Microsoft este destinația celor mai strălucitor minți în designul dispozitivelor de jocuri. Vino să faci parte din ceea ce urmează “, citește descrierea postului de pe site-ul Microsoft.

“Suntem în căutarea unui candidat calificat pentru un inginer senior care să conducă soluțiile DRAM pentru echipa de dezvoltare a hardware-ului consolei Xbox .Soluțiile DRAM includ tehnologiile DDR3, GDDR5, GDDR6 și viitoarele tehnologii DRAM,tehnologii de ultimă oră de memorie pe proiecte de transport maritim și proiecte viitoare de proiectare Xbox “.

Cu PS5 în lucrările de la Sony și Nintendo inevitabil de planificare pentru o iterație la Nintendo Switch, este încurajator pentru a vedea ca Microsoft continuă să se bazeze pe impulsul pe care l-am văzut cu Xbox One de târziu. Sperăm că, compania nu va uita să facă jocuri exclusive pentru următorul Xbox.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.