Fujifilm a lansat, miercuri, camera Fujifilm X-E3 cu rază de telecomandă, ultra-compactă, cu obiectiv interschimbabil, fără oglindă, din India. Acum sunt disponibile la cumperare în India variantele de culoare neagră și argintie.Pretul este de 930 EUR numai pentru corp, 1336 EUR  cu trusa de 18-55mm f / 2.8-4 și 1180 cu kitul XF23mm f / 2.0.

Fujifilm X-E3 a fost lansat luna trecuta la nivel global. Camera de luat vederi din oglinda mijlocie este cea mai mică cameră echipată cu vizor. Dispune de un senzor X-Trans III de 24,3 megapixeli găsit pe alte modele X, cum ar fi X-Pro2, precum și un afișaj cu ecran tactil și o înregistrare video 4K, printre altele. Este alimentat de motorul de procesare a imaginilor de mare viteză X Procesor Pro, care asigură reproducerea culorilor de cea mai bună calitate în ambele fotografii și video.

În ceea ce privește designul, modelul X-E3 urmează o limbă similară față de modelul anterior. Cu toate acestea, este mai mică și mai ușoară și adaugă câteva caracteristici notabile precum o nouă roată de control față și o pârghie de tip joystick pentru a controla regiunea de focalizare. Dispune de același afișaj de 2,36 milioane de puncte ca X-T2. Ecranul tactil de 3 inchi vă permite să atingeți și să controlați setările de focalizare și accesarea meniurilor dacă butoanele fizice nu vă plac. De asemenea, permite diferite controale de gest, cum ar fi mișcarea și mișcarea prin glisare. Cu toate acestea, profesioniștii vor simți probabil pierderea butoanelor fizice atunci când comută între modurile de expunere și ISO.

X-E3 vă permite să înregistrați clipuri video la viteze de 30 kHz. Camera are o intrare pentru microfon, dar nu există nici un port pentru căști. Compania spune că puteți transfera videoclipul prin portul HDMI. X-E3 vine de asemenea cu un sistem de focalizare automată cu 325 de puncte și a îmbunătățit urmărirea subiectului cu un nou “algoritm de recunoaștere a imaginii”. În mod special, modelul X-E3 este, de asemenea, primul model din seria X care oferă conectivitate Bluetooth, permițându-vă să împerecheați aparatul foto cu un smartphone pentru a transfera imagini în mișcare.

Comentând cu această ocazie, Yasunobu Nishiyama, Managing Director, Fujifilm India Pvt. Ltd. “Fujifilm X-E3 este construit din esenta minimalismului si a fost rafinat pentru a maximiza performantele functionale la limita maxima. Incercarea noastra este intotdeauna sa ne bucuram in permanenta clientii prin lansarea unei noi linii de serie X în următorii ani. “

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.