Google a anunțat lista de ceasuri Android Wear care vor primi actualizarea software-ului Android 8.0 Oreo în viitorul apropiat. O postare de către managerul comunității Ernest pe portalul de asistență Google detaliază lista ceasurilor Android Wear care primesc deja actualizarea, alături de cele care vor primi actualizarea în viitor.

Unele dintre ceasurile care vor primi în curând actualizarea Android Wear Oreo includ Diesel Full Guard, Emporio Armani Connected, Huawei Watch 2 și Misfit Vapor, printre un total de 25 de modele din listă. Modelele populare de la Michael Kors și HUGO BOSS sunt, de asemenea, eligibile pentru actualizarea software-ului. Modelele care au deja actualizare sunt LG Watch Sport, Fossil Q Venture și Summit-ul Montblanc.

Postul menționează de asemenea că numai producătorul dispozitivului va avea informații detaliate privind disponibilitatea și termenele pentru actualizarea Oreo pe variantele respective.

În octombrie, Google a anunțat că unele caracteristici Android Wear 2.0 vor fi împinse să se uite prin actualizarea Magazinului Google Play. Compania susține că acest lucru va permite îmbunătățiri în timp util între actualizările software lansate de producătorii de echipamente originale.

Google pare să se concentreze pe catalogul Wear al smartwatch-urilor într-un moment în care mulți analiști și utilizatori se întreabă dacă Google este serios în privința platformei sale de îmbrăcăminte. De asemenea, compania a oprit de curând vânzarea tuturor ceasurilor non-Google, Android Wear prin Google Store. Apple, la începutul acestui an, a devenit cel mai mare producător de ceasuri din lume, cu succesul răscolitor al Apple Watch în ultimii ani.

Ramane de vazut cand ceasurile o sa primeasc aceasta actualizare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.