Honor a confirmat că actualizarea Android Oreo nu va veni la smartphone-ul Honor 8. Compania a confirmat aceasta informație în ziua de luni prin intermediul oficiului Honor India. De asemenea, Honor evaluează posibilitatea ca Honor 6X să primească Android 8.0 Oreo și ultimul EMUI.

Anterior, Honor anunțase lansarea ultimului său software mobil UI EMUI 8.0, bazat pe Android 8.0 Oreo. De asemenea, a enumerat smartphone-urile care vor primi actualizarea. În timp ce EMUI 8.0 este în prezent disponibil pentru Honor 9 Lite și cel mai recent Honor View 10, va fi lansat și pe telefoane cum ar fi Honor 8 Pro, Honor 9i și Honor 8 Lite, a confirmat compania. În mod special, lista nu conținea Honor 8.

Citand motivul pentru care Honor 8 are “limitari hardware si software”, compania a spus ca telefonul nu este compatibil cu Android 8.0 Oreo. Cu toate acestea, smartphone-ul va continua să primească patch-uri de securitate, de acum.

În timp ce răspunde la postarea unui utilizator pe Twitter, Honor India a scris: “Vă putem înțelege îngrijorarea dvs. Cu toate acestea, regretăm să vă informăm că Honor 8 nu este compatibil pentru actualizarea Android Oreo datorită limitărilor hardware și software. și suntem cu adevărat bucuroși să vă avem ca un client Honor. Inconveniența este regretabilă. ” Cu toate acestea, într-un alt tweet, Honor a confirmat faptul că Honor 8 va continua să primească patch-uri de securitate “când este necesar”.

În plus, la Honor 6X, Honor a zis: “am dori să vă informăm că Android 8.0 / Oreo și ultimul EMUI pentru Honor 6x este în curs de evaluare. Vom informa utilizatorii despre actualizarea Android și EMUI imediat ce este gata, vă rugăm să ne rămâneți la dispoziție.”

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.