Sunt din ce in ce mai multe discutii despre Samsung Galaxy Note 8, iar din fericire ne apropiem din ce in ce mai mult de data de lansare a acestui telefon. Mai exact, telefonul o sa se lanseze pe 23 August, anul acesta. In timp ce, marea majoritate a oamenilor stiu ca Samsung va integra in acest nou telefon o memorie de 6 GB de RAM, un nou zvon face referire la o versiune a acestui telefon, si anume, Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition. Pe mine cel putin, acest nume ma duce cu gandul la celebra serie Star Wars. Dar, cine stie ce o sa vedem pe acest telefon. Cert este ca, acesta o sa vina cu o memorie de 8 GB de RAM si 256 GB de memorie interna. Separat de toate acestea, Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil la pre-comenzi, in Australia, incepand cu data de 25 August.

Se spune ca prima data, acest raport al lui Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, a fost dat de un utilizator al retelei sociale chinezesti, Weibo. Utilizatorul are numele @ice, pe reteaua de socializare. Se spune ca acest telefon va fi disponibil in Coreea de Sud si China. In aceasta postare, tipster-ul spune ca versiunea de 256 GB va fi disponibila impreuna cu versiunea standard a telefonului, Samsung Galaxy Note 8 cu 6 GB de RAM. In plus, tipster-ul a dezvaluit si culorile telefonului. Mai exact, telefonul va veni in urmatoarele variante de culori, negru, gri si albastru.

Despre viitorul telefon al celor de la Samsung, Galaxy Note 8, se spune ca va avea un design apoape fara margini, similar cu cel de pe Samsung Galaxy S8 si S8+. Probabil acesta va avea un display de 6.3 Inch, fata de Galaxy S8, care are un ecran de 6.2 Inch. Urmatorul telefon al celor de la Samsung, se spune ca va fi primul telefon care va suporta procesorul celor de la Qualcomm, Snapdragon 836 SoC. Plus ca, de la acest telefon se asteapta sa aiba o baterie de 3300 mAh.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.