Lenovo Z6 se va lansa pe 4 Iulie, potrivit GadgetNow.ro. Cu doar doua zile inainte de lansare, design-ul si specificatiile sale au fost dezvaluite. Z6 este similar la design cu Z6 Youth Edition. Are un notch tip picatura de apa integrat in display si o camera principala cu trei senzori, pozitionata vertical.

Fata de Z6 Youth Edition, Lenovo Z6 vine cu un senzor de amprenta integrat in display, acesta masurand in diagonala 6.39 inch.

La interior, smartphone-ul este alimentat de un Snapdragon 730 SoC, cu opt nuclee si 8GB de memorie RAM. Memoria interna a sa este de 128GB, putand fi marita pana la 512GB, printr-un card microSD.

Revenim la camere si mentionam faptul ca Lenovo Z6 are o camera secundara de 16MP, iar rezolutiile celor trei senzori ai camerei principale sunt de 48MP, 24MP si 8MP. De mentionat faptul ca este si foarte subtire. Grosimea sa fiind de doar 7.97mm, iar greutatea de 159g. Acesta este mai usor decat OnePlus 7 Pro, potrivit GadgetNow.ro.

Bateria sa uriasa are o capacitate maxima de 4,000mAh, suportand Fast Charging de 15W. Momentan. pretul acestuia nu a fost dezvaluit. Ramane sa vedem care este, atunci cand va fi lansat. Lenovo Z6 va veni in trei culori.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.