De obicei, intalnim numeroase concepte ale smartphone-urilor viitoare. In timp ce aceste concepte vor pune accentul pe caracteristicile celor mai numeroase surse, ceilanti se concentreaza in principal asupra detaliilor dispozitivelor.

Unul dintre smartphone-urile, care au starnit tot felul de zvonuri in ultima vreme este Samsung Galaxy S8, iar unele concepte despre design si alte caracteristici noi ale smartphone-ului au lovit puternic internetul, care arata ca gigantul tech sud-coreean ar putea fi lansat luna viitoare.

samsung

Cu toate acestea, nu toate conceptele pot fi de incredere, deoarece cele mai multe dintre ele nu vor fi reprezentarea finala a produselor. In ciuda acestui fapt, conceptele sunt cu adevarat placute si ne stranesc imaginatia.

Astazi, am dat peste cateva concepte de Samsung Galaxy S8 de la un utilizator numit Deviantart Dkonovalov. Aceste concepte par sa se concentreze asupra factorului de forma si arata o pereche foarte draguta de casti, fapt ce ne da de gandit cu privire la jack-ul de casti.

samsung

Butonul de start este pe partea din spate

Desi exista zvonuri ca butonul de start si scanner-ul de amprente digitale sa fie pozitionate sub display-ul lui Galaxy S8, aceste concepte arata butonul HOME pe partea din spate a telefonului, contrazicand speculatiile anterioare.

Perechea de casti

Conceptul dispune de o pereche de casti care arata ca muguri fara fir, de asemenea acestea par sa aiba un capac elegant. Un lucru deranjant la aceste casti este faptul ca sunt un pic cam mici, le-ati putea pierde foarte usor daca nu sunteti atenti, ba chiar uni utilizatori le-ar putea schimba cu cele de la Apple (Apple Airpods).

Orice ar fi, aceste concepte care prezinta un nou design proaspat pentru Galaxy S8 nu o poate face in realitate chiar acum. Oricum, trebuie sa asteptam o confirmare oficiala de la Samsung in ceea ce priveste dispozitivul inainte de a ajunge la o concluzie.

Nu are un ecran complet curbat

Receptorul prezentat in conceptul de mai sus nu pare sa aiba un ecran curbat complet, dar are o usoara indoire in partile laterale, fiind un pic gros. Design-ul de ansamblu pare a fi oarecum unic si atractiv. Dar, se pare ca este intr-un fel asemanator cu un telefon BlackBerry.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.