Un an de la lansarea sa pe PS4, jocul open world, Horizon Zero Dawn, a vândut peste 7,6 milioane de unități. Este cea mai bine vanduta franciza de prima generatie a Sony pe PS4, iar compania sustine ca a atins acest total atat prin vanzari pe disc, cat si prin copiere digitala.

“Suntem incredibil de recunoscători că Horizon Zero Dawn și Horizon Zero Dawn: Frozen Wilds au fost primite atât de pozitiv de atât de mulți jucători și este un testament al muncii fantastice a întregii echipe de la Guerrilla. Combinația de povesti frumoase și personaje extraordinare, cu o excelentă mecanică de gameplay, a rezonat bine cu fanii și a condus la această piatră de hotar excepțională pentru vânzări “, a declarat Shawn Layden, președintele SIE Worldwide Studios.

“Am avut o ambiție imensă pentru Horizon Zero Dawn și când ne-am apropiat de lansare, știm că oamenii sunt excitați, dar pentru a vedea vânzările acestui volum este cu adevărat suflare minții. De la lansare, milioane de jucători s-au alăturat lui Aloy în căutarea de a descoperi secretele celor vechi. Sperăm ca ei să se bucure să joace Horizon Zero Dawn la fel de mult cum ne-a plăcut să facem acest lucru “, a declarat Hermen Hulst, Managing Director și Co-fondator, Guerrilla.

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că Horizon Zero Dawn a fost asociat cu consolele PS4 vândute în cursul anului. Cu PS4 care vin în mod excepțional pe tot parcursul anului, nu există nici un escape Horizon Zero Dawn. Atât de mult încât retailerii întreprinzători au eliminat jocul din pachetele PS4 și l-au vândut ca o achiziție independentă pentru un preț mai mic, inundând piața cu copii ieftine ale jocului. În timp ce Sony nu a declarat că cele 7,6 milioane de unități ale lui Horizon Zero Dawn includ discuri disc împreună cu PS4, acest lucru ar putea fi foarte bine, făcându-l un vânzător puternic.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.